Caroline Berg Eriksen designer ny veskekolleksjon

Caroline Berg Eriksen designer ny veskekolleksjon

- Den passer kvinner i alle aldre, og spesielt den travle kvinnen!

I rekken av designsamarbeid har toppbloggeren Caroline Berg Eriksen, også kjent som «fotballfrue» lansert en skokolleksjon med Bianco og veskekolleksjon med Adax. Nå gjentar hun suksessen, og annonserer et nytt samarbeid med det danske veskemerket.

Den nye kolleksjonen består av seks modeller med et røffere utseende og grovere kvaliteter enn den forrige, med lekre detaljer og anvendelige fasonger.

  • Den passer kvinner i alle aldre og spesielt den travle kvinnen som trenger noe lekkert å oppbevare alle tingene sine i når hun er på farten hele dagen – enten som karrierekvinne, mamma, student eller alt sammen, skriver Carolinepå bloggen.
Caroline Berg Eriksen designer ny veskekolleksjon

Adax x Caroline Berg Eriksen: Veske «Elsi».

“Caroline er en travel forretningskvinne med mange baller i luften, samtidig som hun er nær og opptatt av familien sin. Denne kombinasjonen av kvaliteter, hennes nærværende og sterke personlighet gjør hun til et forbilde for mange" forteller Anne Gundahl, markedssjef i Adax i en pressemelding og fortsetter:

"Vårt samarbeid med Caroline fungerer svært godt, hvor også våres universer passer helt perfekt sammen, og derfor var vi ikke i tvil – selvfølgelig burde vi lage en ny kolleksjon sammen. Denne gangen har vi lekt mer med farger og former, som gir kolleksjonen en mer moderne og edgy-look, samtidig som vi har holdt fast på det feminine uttrykket som kjennetegner både Caroline og Adax,” avslutter Anne Gundahl.

© Carolinebergeriksen.no

Vi har tatt en nærmere prat med Caroline Berg Eriksen om samarbeidet, og den nye kolleksjonen.

Hvem ser du for deg som den typiske Adax X Caroline Berg Eriksen-jenta?

– Hun er urban og trendy, har mye og gjøre og trenger noe lekkert å oppbevare tingene sine i. Hun er stilbevisst og praktisk, men samtidig opptatt av at det hun bruker er motemessig riktig.

Hva er viktig for deg når du takker ja til et samarbeid?

– At jeg har et forhold til dem fra før av, at vi tenker likt eller kan gi hverandre påfyll der den ene eller den andre mangler det og at merket når ut til de aller fleste. Det skal være ekslusivt, men ikke så eksklusivt at ikke alle typer jenter kan identifisere seg med det.

Hvilken veske fra kolleksjonen er din favoritt?

– Dette er ganske umulig å svare på, for jeg elsker selvfølgelig alle sammen. Charlotte er nok den jeg kommer til å bruke mest i hverdagen (jeg har snikbrukt den flere ganger allerede), mens Elsi vil bli mest brukt på lengre turer eller på shopping, sammen med barna blir Naia med og på fest Katrine.

Caroline Berg Eriksen designer ny veskekolleksjon

Favoritt: Vesken «Charlotte» fra samarbeidskolleksjonen med Adax.

© Carolinebergeriksen.no

Kan vi vente oss fler designsamarbeid?

– Det vil tiden vise. Men jeg er så takknemlig for denne muligheten sammen med Adax og alle mulighetene angående samarbeid jeg har fått hittil, det har selvfølgelig gitt mersmak og er utrolig gøy. Det gir meg masse å kunne holde på med slike ting ved siden av å jobbe med bloggen.

Kolleksjonen er i butikk 11.mai, og prisene strekker fra fra 799 kroner til 3.399 kroner.

Caroline Berg Eriksen designer ny veskekolleksjon

Adax x Caroline Berg Eriksen: Ryggsekk «Naia».

Caroline Berg Eriksen designer ny veskekolleksjon

Adax x Caroline Berg Eriksen: Pung «Inger»