© Getty Images/instagram

Din nye favoritt-app?

Med Google Photos kan vi leke oss med GIFs, få full oversikt over alle de tusenvis av bildene våre, OG slippe å kjøpe ekstra plass i skyen!

Googles nye bildeapp ble i går lansert, helt gratis. Og den må være enhver blogger, instagrammer og fashionistas drøm.

Med Google Photos kan du lagre nesten ubegrensede mengder bilder på nettet (og de lagrer seg der automatisk!), og Google organiserer dem for deg slik at flere tiår med billedkaos folder seg ut som ryddige, oversiktlige gallerier.

I tillegg er det særlig to ting vi elsker ved denne appen: Den første er søkefunksjonen. Den lar deg søke i dine tusenvis av lagrede bilder, på både mennesker (du klikker bare på et bilde av en person, og vips kommer alle de andre bildene du har av samme person), steder, og ting. Slutt på å scrolle og scrolle og stressprate med en person som verken har tid eller tålmodighet til å vente på at du skal finne bildet av de nye pumpsene dine, altså.

Den andre tingen er at appen kan gjenkjenne lignende bilder fra samme fotosession, og forvandle dem til morsomme GIF'er, kollasjer, eller interaktive historier, som du kan dele ved hjelp av en automatisk generert link.

Den inkluderer også en standard bilderedigeringsfunksjon, hvor du kan legg til filtre, justere lys, beskjære osv.

Så med denne forventer vi oss mange flere GIFs i sosiale medier, og mye mindre frustrasjon over å ikke finne de riktige bildene når vi trenger dem. Og ingen flere "not enough storage"-meldinger fra iCloud...