Disse kjendissøstrene er mest populære på sosiale medier

Søskenpar-trenden er i ferd med å overta motetronen!

Det hele startet med Olsen-tvillingene som med sitt utseende og skuespillerevner sjarmerte på TV-skjermene. Mary-Kate og Ashley har vært et ettertraktet modellpar i lang tid, men med sosiale medier som den nye innflytelsesrike plattformen, har flere kjendissøstre gjort seg godt bemerket.

Det er motenettstedet Stylight som har fulgt med på en rekke kjendissøstres vekst i sosiale medier det siste halvåret. Se hvilke søstre som ble mest fulgt og søkt etter i 2015!

LES OGSÅ:Vårens hotteste makeuptrend: Stripping er den nye strobing!

1.Kim, Khloé + Kourtney Kardashian

Totalt følgere: 252,8 millioner.

Gjennomsnittlig søk i google: 16,7 million per måned.

De berømte Kardashian-søstrene er blant de mest omdiskuterte med sin egen TV-serie «Keeping Up With The Kardashians». Med 11 TV-sesonger, apper, klesbutikker, bøker, hår- og sminkeprodukter har de etablert sitt Kardashian-imperium. Det er derfor ikke rart at kjente designere står i kø for å kle dem opp i eget design. De siste årene har de også prydet på forsiden av utallig mange magasiner, og er desidert den mest fulgte søstertrioen.

Notert: 24.12.15.

Har du hørt at makeupartisten til Kim Kardashian kommer til Norge?

2. Kendall + Kylie Jenner

Totalt følgere: 137,9 milloner

Gjennomsnittlig søk i google: 12,5 million per måned.

På andre plass kommer de like kjente (halv-) lillesøstrene til Kardashian-søstrene, Kendall og Kylie Jenner, som har vært med i realityserien fra ung alder. I 2014 var Kendall og Kylie listet under The 25 Most Influential Teens i «Time Magazine» for deres innflytelse i sosiale medier. Nå har de begge signert modellkontrakter, og lansert egne kles- og sminkolleksjoner.

Notert: 24.12.15.

LES OGSÅ: Her er vinterens beste kuldekremer!

3. Beyoncé + Solange Knowles

Totalt følgere: 136,8 milloner

Gjennomsnittlig søk i google: 4,3 million per måned.

Knowles-søstrene er mest kjent for sine respektive musikkarrierer. Queen B er en av verdens mest kjente, og respekterte kvinnelige artister, og lillesøster Solange har bidratt til å skrive noen av hennes mest berømte hiter. Selv om søstrene er på to forskjellige nivåer har begge ganske så solide karrierer både når det gjelder musikk og mote.

Notert: 24.12.15.

LES OGSÅ:Slik kler du deg som en modell!

4. Cara + Poppy Delevingne

Totalt følgere: 33,1 milloner

Gjennomsnittlig søk i google: 4,3 million per måned.

Født og oppvokst i London, ble Cara og Poppy introdusert for moteverdenen i ung alder. Cara har jobbet med de fleste designere og motehus, mens Poppy nylig startet sin modellkarierer.

I 2013 var Cara blant de mest søkte motefigurene på Google, og hun prydet forsider, reklamekampanjer og artikler verden over. Selv om hun hevder å ha lagt opp modellkarrieren kan man fortsatt se Cara på forsider og motevisninger. 2016 byr på nye filmroller for Cara, og hun fortsetter å bli fotografert på de beste og hotteste motefestene.

Notert: 24.12.15.

LES OGSÅ: Denne kremen gir deg en rynkefri og sunn hud!

5. Gigi + Bella Hadid

Totalt følgere: 15,3 milloner

Gjennomsnittlig søk i google: 2,1 million per måned.

På femteplass ligger Hadid-søtrene. Født og oppvokst i Malibu, fikk de sin første smak på kjendistilværelsen da moren Yolanda var med i The Real Housewives of Beverly Hills. Nå er søstrene blant de mest etterspurte modellene, og Gigi fikk sin livslange drøm oppfylt da hun signerte kontrakt med undertøysgiganten Victoria's Secret i november. Med en forside etter den andre, og massevis av følgere på sosiale medier er det lett å glemme at Gigi og Bella bare er 20 og 19 år gamle, men en ting er sikkert, de har tatt motebransjen med storm!

Notert: 24.12.15.

LES OGSÅ:Her er selvbrunerne som fungerer!

6. Kate + Lottie Moss

Totalt følgere: 55.100 +

Gjennomsnittlig søk i google: 687.800 per måned.

Kate er unektelig en av verdens mest berømte supermodeller, og trenger ingen introduksjon. Som ansiktet til noen av verdens største motehus, er og blir Kate Moss et av moteverdenens mest ikoniske navn. Hennes halvsøster, Lottie, har mye å leve opp til, nå som hun har valgt å gå i søsterens fotspor, men er allerede godt på vei.

Notert: 24.12.15.

Kilde: http://love.stylight.no/

LES MER: Makeupartisten til Kim Kardashian kommer til Norge! LES MER:Kjøp vårens IT-plagg på salg!