Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Elin Kling legger ned bloggen

Etter ti år i bloggsfæren skal Skandinavias største blogger, Elin Kling gi seg!

I går annonserte den svenske it-jenta, Elin Kling at hun skal gi seg som blogger på nettsiden THE WALL. Gjennom bloggen har hun gjort seg kjent som modell, redaktør og rukket å lansere eget klesmerke, Totême.

Hun har gjennom sine ti år som blogger, også rukket å designe egen kleskolleksjon for H&M, Guess og figurert i kampanje for Louis Vuitton.

I dag beregnes hun som et internasjonalt stilikon, og har rukket å bli et velkjent navn for moteinteresserte jenter verden over.

På bloggen tar hun avskjed med denne beskjeden:

"Etter å ha drevet bloggen i snart ti år, er det tid for å starte et nytt kapittel. Jeg lukker én dør for å åpne en ny. Det er helt fantastisk at så mange har fulgt meg så lenge, og som en pionér av blogg-generasjonen, har min plattform vært et sted jeg har utdypet følelser og ambisjoner."

Og til de som har fulgt henne i mange år, trøster hun med:

"Stol på meg, jeg vil fortsette å dele mine visjoner. Det er en ny periode med store planer på gang. Jeg håper du fortsatt vil følge meg på reisen, bli inspirert og kanskje noe mer?"

Mer om Våre bloggere? Motta Costumes nyhetsbrev