Essies nye ansikt

Ingen ringere enn motebloggeren Camilla Pihl er den nye ambassadøren for neglelakkmerket Essie!

MotebloggerenCamilla Pihl har gjennom sin tid som blogger imponert på ulike områder, og leserne har latt seg inspirere av alt fra interiør til deilige feriedestinasjoner. Nå har hun tatt et nytt skritt, og blitt valgt ut som ambassadør for det internasjonale neglelakkmerket, Essie.

Bloggkjendisen var med til Essies hovedkontor i New York for å få følelsen av merkevaren, og for å treffe den globale fargedesigneren, Rebecca Minkoff. Rebecca Minkoff har suksess som både kles-og tilbehørsdesigner, samtidig som hun skaper nye sesongkolleksjoner for Essie.

– Essie er et lekent merke, hvor farger, inspirasjon og kvalitet står i sentrum. Det var lett å finne en match i Camilla Pihl, sier merkevareansvarlig for Essie i Norge, Christine Helno.

– Jeg har vært fan av Essie i mange år og alle mine favorittfarger kommer derfra. Derfor er jeg ekstra stolt over å få lov til å fronte dette merket! Skikkelig stolt faktisk, sier Camilla og legger til; jeg er faktisk helt rå på å legge min egen neglelakk!

Bloggeren svarer på noen spørsmål om neglelakk.

1. Hva er ditt forhold til Essie?
Jeg er fan, og alle de neglelakkfargene jeg bruker igjen og igjen kommer fra Essie.

2. Hva er din ultimate hverdagslakk?
Nude, lyserosa og mørk burgunder.

3. ..Og den ultimate partylakken?
Klassisk rød.

4. Hvis du måtte brukt en farge resten av livet, hvilken ville det vært?
En delikat lyserosa.

5. Vi har alle noen små triks når vi legger neglelakk, hva er ditt supertriks?
Jeg er faktisk helt rå på å legge min egen neglelakk etter mange års erfaring. Det skjer ikke at jeg ikke har på neglelakk, og jeg har rett og slett blitt god fordi jeg har gjort det så mange ganger. Jeg begynner å få dreisen på negldesign og synes det er veldig gøy. Trikset er vel egentlig å ha tålmodighet og tid nok til at lakken tørker. Og man må bruke en overlakk, hvis ikke tørker det jo aldri!

6. Bruker du forskjellige farger etter sesongene, eller har du de samme favorittene hele året?
Jeg liker å leke meg med de forskjellige kolleksjonene som kommer hver sesong. Ellers har jeg mine favoritter som jeg bruker året rundt. Sommerbrun hud, solbleket hår og røde negler er veldig fresht. Nude og hvit òg!

7. Styler du noen gang antrekk med utgangspunkt i neglefargen din?
Absolutt! Den riktige fargen kan sette den ekstra lille prikken over i’en på et antrekk.