Ganni går sammen med verdens største blogger

It-jenta Chiara Ferragni bak bloggen The Blonde Salad har designet minikolleksjon for det danske merket, Ganni!

Ganni har for alvor kommet ut i det internasjonale motebildet, og blitt sett på mange av de største fashionistaene verden over.

Det danske merket vet hvordan å skape hype rundt en kolleksjon, og det samme gjør italienske Chiara Ferragni, it-jenta som står bak bloggen The Blonde Salad som har over seks millioner følgere på Instagram, og sitter på første rad under de mest prestisjefylte motevisningene.

Fått det med deg? Zara lanserer ny trendlinje!

Nå har Chiara designet en minikolleksjon med danske Ganni, under navnet The Blonde Salad x Ganni, som består av tre plagg, deriblant den populære, rosa genseren som har fått en unik farge. Klærne vil selges eksklusivt på bloggen til Chiara, hvor hun også selger godbiter fra sine siste samarbeid med Giuseppe Zanotti, MSGM og Levis.

– Den siste tiden har flere såkalte influencers forvandlet bloggen sin til en mer personlig moteplattform med egne nettbutikker, og vi er begeistret over at Chiara vil samarbeide med oss. Med utallig mange magasinforsider og motesuksesser, har Chiara satt et unikt preg på denne kolleksjon som er tilpasset med hennes favorittfarge som er lyseblå, forteller Ditte Reffstrup, kreativ direktør i Ganni.

Kolleksjonen består av en sort frakk, en sort skinnjakke og en strikkegenser, hvor fargen lyseblå går gjennom alle plaggene.

Vi har funnet den perfekte høstkåpen: Jenny Skavlan har blitt designer!

– Jeg elsker hvordan Ganni-stilen kan være feminin med print, og samtidig elegant og formell. Det er noe med den nordiske twisten, som kan forvandle en hverdagslig strikk fra et basic til et «must-have»-plagg alle bør ha i garderoben. Jeg elsker denne strikkegenseren, som er så utrolig chic, sier Chiara Ferragni om samarbeidet.

Se plaggene her, og kjøp dem på Theblondesalad.com!

Skinnjakke, 4.300 kr.

Genser, 3.100 kr.