Her er PCen bloggerne elsker

Emilie, Eirin og Anniken lever av å blogge, og dette er deres viktigste verktøy i hverdagen!

Bloggerne Emilie Tømmerberg, Eirin Kristiansen og Anniken Jørgensen har mer enn bare én ting til felles. De har tusenvis av følgere, og deler daglig alt fra hverdagsliv og personlige tanker til antrekksbilder og makeup-tips. Blogginnleggene publiseres like gjerne fra sofakroken som ute på reise, og derfor er en bærbar pc et must.

It-jentene sverger til ASUS sin nye Zenbook 3, som er både liten og nett, men samtidig full av kraft.

For Emilie er det spesielt viktig å bruke en pc som tåler bildeprogrammene hun bruker, slik som Adobe Photoshop og Premiere Pro.

  • Når jeg jobber med foto og video så bruker jeg programmer som er veldig tunge, og det er ikke alle laptoper som tåler. Med Zenbooken så føler jeg at jeg har en superlett og lekker PC uten at jeg mister noe av ytelse. Det er helt utrolig hva de har klart å pakke inn i denne vakre saken, sier Emilie.

Zenbook 3 veier kun 910 gram, noe som er praktisk om du tar med den med deg på farten. Emilie sin hverdag inneholder mye reising, og hun er avhengig av å ha muligheten til å jobbe både når og hvor som helst. Maskinen får enkelt plass i vesken, og du unngår å overbelaste ryggen i løpet av dagen.

© Foto: Emilie
© Foto: Eirin

Anniken føler at Asus Zenbook 3 har gjort hverdagen hennes 100 ganger enklere, og at hun for første gang kan slappe av med en pc på fanget.

  • Glem det du husker om pcer! Den har en fantastisk skjerm med farger og lysstyrken er upåklagelig. Laderen er også liten og den lader superraskt. Den har også en touch-sensor som låser opp pcen enkelt, og lys på tastaturet du kan styre selv. Jeg er virkelig storfornøyd!

Designet på Zenbook 3 er noe alle jentene liker spesielt godt. Den kommer i flere lekre farger, slik som Quartz Grey og Royal Blue. Gullrammen rundt skjermen gir Eirin følelsen av litt ekstra luksus i hverdagen. For henne er også fargene på selve skjermen en viktig faktor.

  • Jeg opplever ofte på andre laptoper at fargene på skjermen er veldig annerledes, men på Zenbook 3 er fargene sylskarpe, ekte og klare. Det gjør bilderedigering til en lek, og at den i tillegg jobber så raskt er også en bonus, sier Eirin.
© Foto: Eirin
Her ser man hvor tynn Zenbooken faktisk er! Som et Vogue-magasin.
© © Foto: Eirin

Det skal vanligvis mye til for å overbevise Eirin om nye gadgets.

  • Jeg er et vanedyr, men denne Zenbooken er virkelig helt topp for meg og mitt arbeid. Jeg elsker at laptopen har en batterilevetid på hele 9 timer og fast charging (60% på 49 minutter).
© Foto: Asus
© Foto: Asus
© Foto: Annijor

Akkurat nå er det en kampanje pågående der du får penger tilbake hvis du kjøper en Asus Zenbook 3 mellom 17.april-7.mai. Sjekk ut kampanjen her!

Mer informasjon om Asus Zenbook 3 finner du her!