Gine Margrethe blogger
© Gine Margrethe

Min moteuke: Gine Margrethe Larsen

Gucci-shopping, kanelboller og kvalitetstid med hunden - bloggeren deler ukens happenings

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om ukens høydepunkter. Denne uken slår vi av en prat med moteblogger Gine Margrethe Larsen.

MANDAG

Hva skal til for at uken din blir vellykket?

  • En bra uke for meg er å vite at jeg kan gå inn i helgen med tom mailboks, at alle møtene er unnagjort, og at planene er klare for neste uke. Jeg jobber litt i helgene også, det er vel sånn det er å drive for seg selv, man tar aldri helt fri.

Det aller viktigste for meg er at jeg får være med gode venner, ha kvalitetstid med hunden min, og å unne seg selv en kanelbolle her og der. DET gjør uken meningsfull!

  • Kvalitetstid med hunden min er viktig

TIRSDAG

Hvis du måtte velge ett plagg i klesskapet ditt, hvilket hadde du gått for?

  • Jeg er tvunget til å si jeans eller blazer, som forøvrig er veldig fint sammen. En jeans passer til alt, som heels, sneakers eller ballerinas. Til pent og til søndagsturen. Det er redningen. Når ingenting funker - da går man alltid tilbake til jeansen.
  • Jeans funker alltid!

ONSDAG

Hva mener du er sommerens største trend, og hvordan styler du den?

  • Øredobber! Jeg har så hangup! Store, fargerike, morsomme øredobber. I hodet mitt passer de til alt; hvit t-skjorte, kjoler, store digge ullgensere - you name it!
  • Øredobber spriter opp ethvert antrekk

TORSDAG

Hva var det siste moteplagget du investert i - og hvorfor?

  • Oi, det skjedde faktisk i forrige uke. En ny veske og nye ballerinas - begge fra Gucci. Jeg gikk litt bananas.

Forsvarstalen min går som følger:
Både vesken og skoene er veldig klassiske, men med en morsom vri. Dette er ting jeg kommer til å slite ut, og ikke la støve ned på hyllen. Vesken er sort og stram med fine detaljer. Den passer like bra til en søt kjole, som til jeans og jakke. Jeg ga meg selv et løfte i januar om at jeg ikke skulle shoppe «småting», men heller investere i produkter som varer. Jeg har klart å holde mitt ord, og jeg tror helt ærlig at hvis jeg hadde lagt sammen alle de små summer som ble brukt på "en topp her, og en kjole der", så hadde jeg fremdeles vært i pluss. Godt for skapet, godt for planeten.

Gine Margrethe kledd i sine nye loafers og tidløse veske

FREDAG

Ukens største happening?

  • Det har vært flere happenings denne uken. På onsdag var jeg i en jobbmiddag. Jeg var egentlig alt for sliten, så hva gjør man da? Kjører på med knallrøde lepper! Få ting greier å freshe opp et trøtt ansikt bedre. I går var jeg på date med kjæresten. Jeg hadde på meg kulotter, noen pusete sandaler og en denimjakke.

Har du planer til helgen?

  • Det er duket for tidenes jentehelg!
  • På date med kjæresten!