Moteåret 2012

Se moteåret 2012s desidert mest fasjonable, uforglemmelige øyeblikk her!

Endelig blogg!
1 / 13

Endelig blogg!

I januar kunne vi gledelig meddele at vi fikk oss blogg! I nesten et år nå, har du kunnet følge hverdagen til Costume-redaksjonen, og vi håper du vil følge oss videre!

Whitney Houston funnet død (februar)
2 / 13

Whitney Houston funnet død (februar)

Før Bobbi Brown, piller og narkotika kom inn i bildet, var Whitney Houston en av popverdenens kuleste forbilder. På 80- og 90-tallet satte den vakre sangerinnen standarden for hvordan every woman skulle se ut. Stort hår, pastellfarget sminke, trange kjoler og en kul attityde - det er det vi vil huske henne for!

Marni + H&M = sant
3 / 13

Marni + H&M = sant

Nok en gjestedesigner for H&M. Og samarbeidetvar ingen skuffelse! Marnis feminine signatur gikk igjen i den lekre kolleksjonen.

Se bilder fra pre-shoppingen vi hadde for leserne våre her.

Jubileumskolleksjon for Louboutin
4 / 13

Jubileumskolleksjon for Louboutin

Skodesigneren Christian Louboutin - kjent for sine stiletter med den signaturrøde sålen - har plukket ut sine favoritter fra opp gjennom tidene. Resultatet ble en jubileumskolleksjon som er til salgs hos nettbutikken www.net-a-porter.com.

Color Bug fra Kevin Murphy
5 / 13

Color Bug fra Kevin Murphy

Designerne har de siste årene brukt pastellfargede highlightere til håret på catwalken. Men det var før Kevin Murphy kom inn i bildet. Se for deg Ziggy Stardust møter Alice i eventyrland. Fargekapsler til håret. Og ved kun en enkel hårvask var du kvitt pastelleffekten.

Elin Kling for Guess by Marciano
6 / 13

Elin Kling for Guess by Marciano

Den svenske superbloggeren, designeren og it-girl Elin Kling har samarbeidet med Marciano-brødrene bak det italienske merket Guess. Resultatet ble en sexy, feminin kolleksjon der klassikere fra Guess opp gjennom årene har fått en moderne vri.

Se bilder fra da vi var på lanseringsfesten for samarbeidet her!

Anna Piaggi dør
7 / 13

Anna Piaggi dør

I august dør den italienske journalisten og moteyndlingen Anna Maria Piaggi. Hun jobbet for blant andre italienske Vogue og avant-gardemagasinet Vanity. Hun var særlig kjent for doble oppslag i italienske Vogue, der hennes kunstneriske teft fikk blomstre i en montasje av bilder og tekst, med layout av Luca Stoppini.

Maison Martin Margiela + H&M
8 / 13

Maison Martin Margiela + H&M

Denne samarbeidskolleksjonen var noe vi gikk og gledet oss til i flere måneder. Her var det gamle Margiela-klassikere som hadde fått nytt liv og H&M-vennlige priser. Sære plagg og tilbehør som man nesten kan se på som samleobjekter.

Se bilder fra da kjendisene hyllet det eksklusive samarbeidet!

Louis Vuitton + mektige motebloggere
9 / 13

Louis Vuitton + mektige motebloggere

Louis Vuitton amlet de tre mest innflytelsesrike motebloggerne da de skulle lage reklamefilm for deres nye vesker. Miroslava Duma, norke Hanneli Mustaparta og Elin Kling tar deg med på en liten, fasjonabel reise rundt i Paris.

Se filmen her!

Carine Roitfeld ga ut nytt magasin
10 / 13

Carine Roitfeld ga ut nytt magasin

Carine Roitfelds etterlengtede magasin er ute i hyllene - CR Fashion Book. Et like sofistikert og rocka magasin som kvinnen bak! Den tidligere redaktøren for franske Vogue har uttalt at magasinet vil bli utgitt to ganger i året.

Kate Moss gir ut bok
11 / 13

Kate Moss gir ut bok

The Kate Moss Book er en glanset coffeetable book bok utgitt av Rizzoli. Hun lagde boken i samarbeid med flere av moteverdenens mektigste - blant annet Fabien Baron og Jefferson Hack. Det er samtidig et karriere-retrospektiv og hyllest av uforglemmelige motefotografier.

Bik Bok + Costume © Dennis Stenild
12 / 13

Bik Bok + Costume

I november lanserte Costume sin samarbeidskolleksjon med Bik Bok. Moteredaktør Hege Aurelie Badendyck og redaktør Vanessa Rudjord hadde jobbet tett med kleskjeden for å sammen skape en elegant festkolleksjon i flotte kvaliteter.

Se bilder fra lanseringsfesten her.

Alexander Wang for Balenciaga
13 / 13

Alexander Wang for Balenciaga

Etter at Nicolas Ghesquiere nylig gikk av som sjefsdesigner for Balenciaga, har det vært mange spekulasjoner rundt hvem som skal overta den viktige rollen for motehuset. Nå er endelig katta ute av sekken, og vi gleder oss! Alexander Wang - kjent for sine sporty, sexy og rå kolleksjoner - skal nå styre skuta fremover.

Se det beste fra New York Fashion Week

Mer om Våre bloggere? Motta Costumes nyhetsbrev