Motebloggeren Leandra Medine har designet skokolleksjon
© Man Repeller

Motebloggeren Leandra Medine har designet skokolleksjon

It-jenta bak bloggen Man Repeller lanserer sitt eget merke!

Leandra Medinestår bak den verdenskjente bloggen Man Repeller, og er en av de kuleste damene vi vet om. Hun er med sin eklektiske og humoristiske stil, et friskt pust i motebloggverdenen, og står på Forbes' lista over de 30 mest innflytelsesrike personene under 30 år. Ikke nok med at hun har over 1.5 millioner unike lesere i måneden, har hun også sin egen podcast, skrevet bøker, og samarbeidet med de største merkene i motebransjen.

Designsamarbeid er i vinden: It-jente designer for Ganni!

Hun har, som navnet på bloggen Man Repeller tilsier, gjort karriere av å fokusere på antrekk som skyver mennene milevis unna. Vi er ikke enige med det mannlige kjønn, og sitter klistret til dataskjermen når hun deler sine siste antrekk, og blir fanget av gatemotefotografene under de internasjonale moteukene.

Nå lanserer Leandra sin helt egen linje kalt «MR by Man Repeller», og siden hun har en så stor lidenskap for sko, så er det vel ingen overraskelse at hennes første kolleksjon består av nettopp sko.

Fått det med deg? Zara har lansert egen trendlinje!

Det er ti ulike par som har fått navn etter det første hun tenkte på da hun la øynene på designet. Så her finner du skopar med navn som «I’m Really Here to Party», «The Morning After» og «The LOL If You Think I’m Walking Sandal».

© Man Repeller

– De fleste skjønner seg ikke på min over gjennomsnittlige fascinasjon for sko - denne kolleksjonen er en refleksjon av denne lidenskapen, forteller Leandra i en pressemelding.

Prisene ligger på mellom 3.000-6.500 kroner.

På utkikk etter vintersko? Her er 18 fine og varme sko du vil like!

Få en smakebiter fra kolleksjonen som er tilgjengelig på nettbutikken Net-a-porter.

© Man Repeller
© Man Repeller
© Man Repeller
© Man Repeller

Costumes favoritt:

Leandra er ikke redd for å leke med farger, mønstre og teksturer og det kommer klart frem i skokolleksjonen hennes. Vi elsker de rosa loafersene, ikke kun fordi rosa fløyel står så fint til denim, men fordi fasongen er så anvendelig og tidløs.

© Man Repeller