Nå lanserer it-merket klær!

Cult Gaia har for lengst gjort inntog blandt moteeliten. Etter en veskeboom lanserer de nå klær.

23. januar 2018 av Alexandra Sætran

Jasmin Larian lanserte merket Cult Gaia i 2012. Hennes visjon er å designe fantastiske og unike produkter som kan bo i klesskapet ditt for alltid. Om du ikke blir stoppet på gaten der noen spør hvor det er fra - er det ikke Cult Gaia har designeren uttalt.

Forrige sesong fikk veskene signert Jasmin ekstra stor oppmerksomhet, og ikke overraskende fikk vesken fått stor plass på sosiale medier, blant annet på Instagram.

- Cult Gaia-vesken er en moderne twist på den tradisjonelle stråvesken, og fordelen er at veskene ikke koster mer enn en drøye tusenlappen, sier Celine Aagaard, bak nettsiden Envelope.no.

Nå lanserer det populære veskemerket klær! 

Jasmins plan var alltid å lansere en kleskolleksjon. "Jeg har arkivert vintagematerialer og samlet på klær hele livet mitt", sier hun til Vogue Australia. Kleskolleksjonen er inspirert av 60-tallets grafiske print og kjoler med romantiske volanger. I tillegg har hun lansert skjørt og korte topper som passer perfekt mot sommeren, enten på en sommerfest eller på strandkanten i Ibiza. Vi har forelsket oss helt i de hippie-inspirerte klærne samt de kule hårbåndene.

I tillegg til klær, har Jasmin også lansert flere veskemodeller. Stråvesken blir ikke borte med det første.. Hvilken er din favoritt?

The Rose Quartz Lilleth Bag, Audrey Trouser and Seashell Top.

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

The Multicolor Lilleth Bag. Exclusively available on our website.

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

The Agate Gaia’s Ark and the Athena Gown in Palm. Wings/sleeves are removable.

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

Seneste

Kanskje du også er interessert i...