Se det beste av gatemoten fra Stockholm Fashion Week!

Vi har fulgt it-jentene før, etter og mellom visningene i Stockholm. Her er oppdateringene og antrekkene fra deres personlige Instagram-profil!

Jeanette Madsen:

Jeanette er assisterende moteredaktør i danske Costume. Under moteuken ble hun avbildet i magasinet Vogue, og dukket opp i lekre antrekk til hver visning. Her er tre dager og tre antrekk, som består av korsett utenfor antrekket, stor bomber jakke og en rutete frakk.

Ganni: Se den nye høstkolleksjonen her!

Guri Heli:

Guri er en norsk blogger og stylist. Det er kult å se at Norge har så mange representanter under Fashion Week i nabolandene. Her er noen av antrekkene hennes:

Janka Polliani:

Janka som er våre personlige bloggere, og prydet TV-skjermen i sommer da skandinaviske Topmodel ble vist. Janka er en mester på å mikse forskjellige design, og imponerte med en kåpe fra Tom Woods nyeste kolleksjon.

Darja Barannik:

Blogger og journalist Darja hadde på seg klassiske og kule hverdagsantrekk. På det øverste bilde har hun på seg en jakke fra Saint Laurent med knehøye støvletter fra Louboutin.

Celine Aagard:

Norske Celine har markert seg de siste årene, og blir ofte avbildet av de anerkjente gatemotefotografene. Stilen hennes er edgy og karakteristisk, og vi beundrer de ulike stilene hun klarer å skape.

Emilie Sindlev:

Emilie er basert i Danmark, og jobber som stylist. Vi elsker den søte og feminine stilen hennes!

Hanna Mw:

Fashion stylist, Fashion editor - CHIC magazine. Når man deltar på moteuken, går det i ett. Man løper fra show til show, her har jentene klart å få med seg en kaffepause blant all fartingen.

Sania Claus Demina:

Den danske bloggeren og stylisten koste seg med venninne-gjengen på Stockholm Fashion Week. Her har de til og med et lite vorspiel i badekaret!