Elin Kling
© Pauline Suzor

Se Elin Klings beste stylingtips!

– Jeg brukte aldri min personlige Instagram-konto til å reklamere for Totême!

Tidligere blogger, it-jente og designer bak suksessmerket Totême, Elin Kling, er kjent for sin unike og minimalistiske stil, men hva er trikset hennes? Vi har tatt en prat med stilikonet.

Gjør et designerkupp: Nettbutikkene har starter salget!

Elin Kling om ...

Beste stylingtips

– Sort. Jeg har alltid elsket å gå i sort fra topp til tå. Det gjør inntrykk når man går inn i et rom, dessuten er sort en farge som gir en elegant og sofistikert-stil.

Inspirasjon

– Jeg har ikke et spesielt stilikon, men blir inspirert av kvinner jeg møter på – enten det er på Heathrow, den lokale 7-Eleven, på Rivieraen, New Yorks Upper East Side eller i SoHo. Derfor er det viktig for meg å skifte miljø ofte, selv om jeg er fornøyd med basen min.

Favorittdesignere

– Jeg er fan af Phoebe Philo, hun har en spesiell måte å arbeide med farger på. Det Demna Gvasalia designer for Balenciaga og Vetement blir litt for street-aktig for meg, men jeg skulle ønske jeg kunne se inn i hjernen hans – for det han får til er helt spesielt. Ellers elsker jeg Nicolas Ghesquière og Raf Simons.

Blogging

– Den digitale verdenen forandrer seg så fort - og da kundene begynte å kreve at jeg skulle posere på bilder med produktet deres mot betaling, bestemte jeg meg for å slutte å blogge. Jeg ønsker å være ærlig overfor følgerne mine – jeg hadde jo tross alt startet den for å vise frem de tingene jeg enten kjøpte, likte eller drømte om å få.

Instagram

– Det første året brukte jeg ikke min personlige Instagram-konto til å reklamere for Totême, da jeg ønsket at merket skulle snakke for seg selv. Nå instagrammer jeg på en måte jeg synes passer, både på @elinkling og @toteme.