emma watson instagram sustainable fashion
© Getty Images

Emma Watson blir moteblogger på Instagram

Den unge skuespilleren satser på mote, og går for svensk design!

Skuespiller, feminist, motepersonlighet, ikon, aktivist og ambassadør for UN Women Goodwill. Kjært barn har mange navn. Emma Watson er en dame det står respekt av. Med bare 26 år på baken, har hun utmerket seg både som skuespiller og som en dyktig talskvinne for en rekke kampanjer og politiske arrangementer. Nå er hun aktuell som hovedpersonen i Disney-filmen Skjønnheten og udyret, som har Norges-premiere den 17. mars. Ikke nok med det, i fjor uttalte skuespilleren at hun kun ønsket å bruke miljøvennlige klær, og er nå i ferd med å bygge en garderobe signert et knippe designere som tenker på miljøet fremfor noe annet. Nå har skjønnheten åpnet en Instagram-profil, hvor man kan få et innblikk i den spennende garderoben.

Emma Watson
© @the_press_tour

På @The_press_tour kan du nå følge Emmas personlige "Outfit of the Day". Profilen er relativt fersk, men stjernen har allerede postet bilder fra både Paris og fra premieren til den kommende filmen. Med Eiffeltårnet i bakgrunnen, poserer Emma i en skreddersydd kjole fra Louis Vuitton. Kjolen er laget av resirkulerte plastposer. "Dette resulterer i at jeg sparer energi og reduserer CO2-utslipp", skriver Emma på Instagram.

Fikk du med deg? Dette hadde kjendisene på seg under London Fashion Week

Emma Watson
© @the_press_tour

"Laura Kim og Fernando Garcia bak @Oscardelarenta har designet denne blusen i organisk silke. Buksen er av organisk bomull", forklarte Emma under Instagram-posten sin før hun entret den røde løperen i går.

Fikk du med deg: Dior samarbeider med sportsgiganten Nike

Emma Watson i svensk design
© @the_press_tour

Emma hyller også Stella McCartney, som var det første luksusmerket som sluttet å bruke ekte skinn, pels og fjær. På bildet over har hun på seg en kåpe fra McCartney, en genser fra det svenske merket Filippa K, som bruker resirkulert materiale, og sko fra Good Guys Don't Wear Leather.

Så du denne? Kendall Jenner kopierte catwalken med stil

Skuespilleren er kjent for å ha god smak når det kommer til valg av antrekk, både på den røde løperen, foran talsstolen og i hverdagen. Det ser ikke ut som stilen blir noe verre nå som hun er opptatt av å vise frem miljøvennlige plagg - desto bedre og mer interessant. Vi ser frem til å følge med på hennes daglige outfit-poster. Kanskje det blir en økovennlig blogger av henne tilslutt?