Vanessa Rudjord debuterer med egen kleskolleksjon designsamarbeid bymagmalou

Vanessa Rudjord debuterer med egen kleskolleksjon

Bloggeren røper fete skinnbukser, fuskepelser og 40-tallskjolen.

  • En drøm har gått i oppfyllelse, starter Vanessa Rudjord Facebook-posten sin med. I dag kom nyheten om at bloggeren har designet sin egen kleskolleksjon i samarbeid med det norske klesmerket byMAGMALOU.

Etter syv år som moteredaktør, ni år som sjefsredaktør og to år som en av landets mest profilerte motebloggere debuterer Vanessa som klesdesigner. På bloggen sin, Vanessa Rudjord Stylebook, røper hun at hun i lang tid har jobbet med plagg hun alltid har drømt om, men aldri funnet. Kjenner du deg igjen? Da kan kanskje dette være akkurat den kolleksjonen du har ventet på.

Har du sett: H&Ms nye Studio-kolleksjon

– Vi er utrolig stolte over å ha fått et moteikon som Vanessa med på laget. Hun har gjennom en årrekke inspirert en hel generasjon norske moteinteresserte magasin- og blogglesere, forteller Marthe Kveli Valeberg og Andrea Johannesen, som sammen står bak merket byMAGMALOU.

Vanessa Rudjord debuterer med egen kleskolleksjon designsamarbeid bymagmalou
© Vanessa Rudjord Stylebook
  • Endelig har jeg fått designet skinnbuksa som både er høy i livet, samtidig som den sitter i fint i ræva. Tro meg: Den har jeg lett etter i 30 år, skriver hun på bloggen, og fortsetter.
  • I tillegg har vi MC-jakken som funker til både jeans og festkjoler. Den lille sorte hverdagskjolen i ullkvalitet, og 40-tallskjolen som du alltid kan ty til når du ikke vet hva du skal ha på deg på fest. Jeg har fått lage den ultimate jumpsuiten, med puffermer, som gir det lille 40-tallspreget jeg er så glad i. Kåpen som du skal kunne ha i 20 år, og som både er elegant og som passer det meste.

Vanessa Rudjord X byMAGMALOU vil være å finne i butikk høsten 2017.

Har du fått med deg: 5 topper til en trendy hverdag

© Vanessa Rudjord Stylebook