Frisyrer til brud og bryllupsgjest
© Pinterest

12 frisyrer til bryllupsgjesten

Kjolen henger klar, men du har ingen anelse om hvordan håret skal se ut? Her er frisyrene som er enkle å kopiere!

Kjolemoten forandrer seg hele tiden - men hårfrisyren vår har en tendens til å forbli den samme. Hvert fall når det kommer til kreative håroppsatser. Er du en av dem som har funnet kjolen til bryllupet, men ikke aner hvordan håret bør være, finnes det heldigvis råd: Hjelpen heter Pinterest.

Vi har funnet frem 12 fine frisyrer til deg som enten er bryllupsgjest eller bruden selv.

Se også: Slik kler du deg til bryllupsfesten!

Romantisk tema

Romantisk og bohemsk går gjerne hånd i hånd når det er snakk om bryllup, og vi tenker automatisk på lange sommernetter, florlette sommerkjoler og barbeinte bryllupsgjester. Gode forslag til håret er å holde det så naturlig og skjødesløst som mulig, og gjerne litt rufsete. Krøller slår aldri feil. Hold sminken helt enkel, så matcher det med det naturlige håret. Hva med en rotete flette, tilfeldige krøller eller en skjødesløs topp á la Jane Birkin?

Klassisk tema

Klassisk bryllupstema byr gjerne på enkle, stilrene kjoler, ekslusivt tilbehør og klassisk makeup som røde negler, jevn hud og moderat øyensminke. Håret kan både settes opp og bæres ned, men pass på at det er skinnende og velfrisert. Forseggjort hestehale, halvveis oppsatt eller myk knute i nakken. Tenk litt Charlotte fra Sex og Singelliv - så er du langt på vei!

Klar for å danse natten lang? Lave sko til bryllupsfesten finner du her

Urbant tema

Et urbant bryllup betyr gjerne litt mindre "regler", dermed kan man også leke seg mer med både farger, tilbehør og ikke minst hår. Tenk kontraster og test gjerne ut accessories som blomster eller bånd i håret. Røde lepper er heller ikke feil til den urbane looken - hva med en rendyrket 50-tallslook? Mulighetene er mange.