15 plakater som skaper liv på veggen

Sett et personlig preg på hjemmet ved å innrede med fine plakater. La deg inspirere av våre favoritter – her finner du plakater til enhver smak. Kanskje noen av dem kommer opp på veggen din?

Denne flotte plakaten med design av Henri Matisse gir farge til hjemmet uten å ta opp for mye fokus fra annen interiør. Med en svart ramme fullføres de svarte detaljene på plakaten, og det gir et bedre helhetsbilde.

Matisse Cutouts plakat fra Desenio, 50x70 cm, kr 249.

Har du allerede mye farge i hjemmet og trenger å tone det ned litt? Få opp en plakat av et ikon i svart-hvitt som fortsatt gir noe til innredningen, men ikke byr på enda en ny farge.

Kate Moss plakat fra Ellos, 50x70 cm, kr 429.

Drøm deg vekk til lyden av bølger som slår inn mot stranden ved å innrede hjemmet med dette flotte og behagelige fotografiet på veggen.

Big Sur Blues Poster fra DearSam, 50x70 cm, kr 229.

Har du mangel på farger i innredningen og trenger en plakat som piffer opp hjemmet litt? Denne flotte plakaten fra Malerifrabrikken/Ellos Home gir varme til hjemmet.

Stormy Day plakat fra Ellos, 50x70 cm, kr 299.

Er du reiselysten eller bare vil ha et minne fra din favorittdestinasjon, dekorer hjemmet med minner fra fine turer i utlandet.

Non Arte Kyoto plakat fra Cahetu, 50x70 cm, kr 475.

Dansk design går aldri av moten, og en Wishbone Chair er både fin som plakat eller stående ved spisebordet. Dekorer hjemmet med denne stilrene plakaten som ikke tar for mye fokus i innredningen.

Tips: Med en svart ramme rundt binder plakaten diverse andre svarte elementer i innredningen.

Wishbone Chair plakat fra DearSam, 50x70 cm, kr 229.

Beige og lyse farger er virkelig populært i interiørverden, og denne plakaten fremhever denne duse, beroligende og flotte fargen.

Abstract Cliffs poster fra Desenio, 50x70 cm, kr 249.

Er du glad i noe mer retro og vintage, så gir denne plakaten sterke "American vibes".

Apollo Harlem Poster fra DearSam, 50x70 cm, kr 229.

Skap en varm, eksotisk og munter stemning med dette fine motivet av frisk frukt i blå og gule farger.

Tips: Kombiner plakaten med en ramme av tre for å tone ned fargene litt.

Il Limone plakat fra Poster & Frame, 50x70 cm, kr 399.

Bland fashion inn i innredningen ved å få opp et par stilige gule hæler på veggen.

Yellow Heels plakat fra Desenio, 50x70 cm, kr 249.

Denne spennende plakaten gir akkurat det lille ekstra til innredningen som du mangler.

Lucrecia Rey Caro plakat fra The Poster Club, 50x70 cm, kr 926.

Hold på sommeren hele året med denne flotte plakaten i beroligende farger. Føler du deg litt vågal kan du til og med kombinere plakaten med en farget ramme i enten blå eller gul for å fremheve fargene litt mer.

Go for a swim plakat fra Desenio, 50x70 cm, kr 249.

Abstrakte motiver er virkelig på moten. De gir stemning og estetikk til innredningen, men på samme tid ikke tar for mye fokus fra annet interiør. Denne flotte, spenstige plakaten i rosa finnes også i andre farger og fasonger. Vi synes derimot at den rosa fargen gir det lille ekstra, og setter prikken over i'en i en ellers fargeløs innredning.

Mauve Intimacy plakat fra The Poster Club, 50x70 cm, kr 926.

Denne plakaten binder sammen to forskjellige verdener og kombinerer følelsen av gammelt maleri og nytt fotografi. Fargene er duse og passer godt sammen med så og si alle andre farger.

Bunnies and girl plakat fra Ellos, 50x70 cm, kr 329.

Har du veldig mange blikkfang i interiøret ditt, men mangler noe på veggen, ton innredningen ned med en stilren, lys og ren plakat på veggen.

Organic lines poster fra Ellos, 50x70 cm, kr 299.