Alexander Wang blir møbeldesigner!

Stor suksess med klær, sko og tilbehør er tydeligvis ikke nok for designeren, Alexander Wang. Nå skal han nemlig bli møbeldesigner også!

31-årige Alexander Wang har vært en travel mann siden han i 2012 ble kreativ direktør for Balenciaga. Wangs kolleksjon for H&M ble revet ut av butikkhyllene, og nå prøver den anerkjente designeren å begi seg ut på møbeldesign for den italienske møbelprodusenten Poltrona Frau.

Samlingen består av noen få enkle møbler i god kvalitet. Du kan blant annet få hendene på en beanbag-stol av lammeskinn, eller et unikt barskap med hyller i messing.

Konseptet til Alexander Wang er å skape noe nytt rundt ideen om hverdagsmøbler:

– Vi har alltid hatt dem i stua, men jeg ønsker å re-konseptualisere ideen om hva som er banalt, og hva som er lukseriøst. I mitt samarbeid med Poltrona er ideen helt forandret, selv om det bare er enkle møbler som en beanbag, sier Wang om sin nye møbelkolleksjon.

Alexander Wang under lanseringen av kolleksjonen hans for H&M i fjor.

Alexander Wang under lanseringen av sin kolleksjon for H&M i fjor høst.
Foto: Getty Images

Det har tatt noen år før partnerskapet falt på plass, men som Alexander Wang sier, er denne møbelsamlingen noe han har gledet seg lenge til. Vi får bare håpe at møblene vil være like rå og unik som designerens lekre klær og vesker.

Vi kan nesten ikke vente med å se kolleksjonen som blir lansert i løpet av februar. Det er ennå ikke offentliggjort hvor møblene kan kjøpes, men hold et øye oppe for Poltrona Fraus-hjemmeside. Møblene er av god kvalitet, som gjenspeiles også i prisene. En beanbag kommer til å ligge til rundt 69.635 kr.

Vi gleder oss til å se mer!