Costume Bookazine
© Janne Rugland / Pudder

Nytt interiørmagasin i butikk: MIN STIL

Vi har samlet de mest unike, nordiske motehjemmene vi har hatt på trykk!

11. september 2018 av Sonia Uppal

Costumes første bookazine, er en blanding av en bok og et magasin, som du kan hente tonnevis av interiørinspirasjon fra igjen og igjen. 

I Costume er vi ofte hjemme hos noen av Skandinavias mest stilsikre it-jenter, og her i bookazinet Min Stil har vi samlet de 15 aller fineste og kuleste motehjemmene vi har hatt på trykk, i et pent, tykt magasin i flott papirkvalitet. Se etter det i nærmeste bladhylle, og sikre deg samlerobjektet i begrenset opplag, som du kan ha liggende fremme på stuebordet som en coffee table-bok.


Hanneli Mustaparta leilighet Oslo
© Janne Rugland/Pudder

– Jeg planlegger sjelden interiørkjøpene mine, men jeg ser at jeg trekkes mot motiver av dyr og natur. Det gir meg ro. Jeg trenger en pause fra jobb og stress når jeg er hjemme, og natur er så fredelig, vakkert og ekte. Ellers har jeg lagt meg til noen amerikanske vaner, som for eksempel store puter i sengen. 

Bli med hjem til Hanneli Mustapartas superfine leilighet i Oslo! 


© Janne Rugland/Pudder

Blogger og influencer Anniken Jørgensen er en maksimalist når det gjelder interiør. 

– Jeg vil beskrive interiørstilen min som spekket med personlighet. Jeg elsker en minimalistisk klesstil, men ikke interiørstil. Hjemmet mitt må føles avslappet. 

– Akkurat som bildene på veggene hjemme hos meg. Et bilde må vekke en følelse, eller er det ikke verdt noe. De har alltid vært dystre, litt mørke og litt mystiske. Jeg vet ikke helt hvorfor. I tillegg har alle ansiktet, som om jeg trenger å kjenne meg igjen i noe. 


© Ida Bjørvik

Med mye reising på timeplanen sverger den norske modellen Helene Hammer til en nedtonet og tilbakelent stil, som hun selv beskriver som leken og feminin. 

Du finner bookazinet i butikk nå!

Kanskje du også er interessert i...