Gucci
© Gucci

Gucci lanserer det vi har ventet på!

...og det kommer i butikk allerede i september!

I sommer slapp motehuset nyheten vi har ventet på! Gucci lanserer Gucci Décor, en egen kolleksjon med interiør som blant annet består av stoler, vaser og fløyelsputer!

– Tanken er ikke å designe en bestemt stilart, men elementer som kan passe inn i alle hjem, står det i en pressemelding.

Motehusets kreative direktør Alessandro Micheles gjør som med kleskolleksjonene, han ønsker at du skal mikse designervarer fra Gucci inn i hverdagen, denne gangen med dekorative detaljer.

I interiørkolleksjonen ser vi som i kleskolleksjonen, de samme mønstrene, fargetonene og designet - noe som er med på å skape en fargerik og maksimalistisk stil.

Leste du denne: IKEA røper nytt samarbeid med HAY

Tilsammen utgjør kolleksjonen en overraskende, men også imøtekommende og energisk stil, der det er brukt rikelig med farger, mønster og dyr, som katter og slanger. En ting er sikkert, Michele er ikke glad i regler. Denne kolleksjonen er intet unntak.

For å annonsere nyheten har Gucci publisert en rekke illustrasjoner av Alex Merry, som gir en sneak peek på helheten. Designet er i kjent Gucci-stil, med fargetoner som rosa, oransje og rødt i fokus, samt de klassiske, men særegne motivene som tigre og overdådige blomsterprint. Selv om sjefsdesigneren selv står for designet, har motehuset hentet inn flere interiøreksperter som har bidratt med utvikling av porselen og møbler.

Gucci Décor vil være i butikk, på nett og i utvalgte spesialbutikker i september

© Gucci
Gucci lanserer egen interiørlinje
© Gucci