Jonathan Adler H&M HOME
© H&M

H&M Home i eksklusivt designsamarbeid med Jonathan Adler

Og her er hans beste interiør-tips!

H&M annonserer et nytt designsamarbeid – men nå i en helt ny kategori. Denne høsten har H&M HOME teamet opp med den amerikanske interiørdesigneren, Jonathan Adler.

Kolleksjonen består av skulpturer, vaser, brett og esker, i tillegg til krus, puter og pledd preget av vågale farger og livlige mønstre. Adler har en forkjærlighet for sterke kulører og lever etter filosofien om at det ikke finnes farger som ikke passer sammen. Derfor regner vi med at kolleksjonen blir et kunstverk av fargesprakende, dekorativ og ikonisk interiør i forskjellige teksturer og størrelser – og det beste av alt er at vi nå kan kjøpe Adlers interiørskatter til gode priser hos H&M HOME.

“Samarbeidet med H&M HOME har vært som en drøm. Jeg håper folk liker kolleksjonen like mye som jeg elsket å designe den” sier Jonathan Adler i en pressemelding.

Få en smakebit av kolleksjonen her:

«Vårt første H&M HOME designsamarbeid er en fantastisk mulighet til å fortsette å fremme en personlig stil i hjemmet - og vi kunne ikke funnet en bedre partner enn Jonathan Adler. Hans grenseløse energi og lidenskap for det pompøse finnes i hver detalj i denne kolleksjonen, og vi er veldig glade for å kunne tilby kundene et innblikk i Jonathan Adlers verden,» sier Evelina Kravaev Söderberg, H&M HOMEs Head of Design and Creative i en pressemelding.

Jonathan Adlers tre beste interiørtips:

Det finnes ingen regler

– Folk blir ofte mer usikre på styling når det kommer til interiør. Mitt beste tips er at hvis du elsker det du har satt sammen, så vil det også fungere.

Ikke vær redd for farger

– Alle som jobber for meg lever etter denne filosofien, og det bør du også: Farger kan ikke kollidere. Livet er for kort for å se tilbake på triste bruntoner.

Finn din indre glede

– Hjemmet ditt skal gjenspeile deg på ditt mest eksentriske, glamorøse og lykkeligste.

#JonathanAdlerxHMHOME - kolleksjonen vil være tilgjengelig i utvalgte butikker og på hm.com fra 14.november.