© Ikea

Interiørnyheter fra Ikea

Lek og kreativitet er inspirasjonen bak Ikeas nye kolleksjon, som i tillegg setter fokus på dekadente detaljer og blomsterprint.

Ny årstid - nye muligheter. Er det ikke rart at man alltid får lyst til å bytte ut det interiøret man allerede har investert i så snart en ny sesong er rundt hjørnet? Ikea har denne uken sluppet en splitter ny kolleksjon, og vi kan ikke gjøre annet enn å kaste oss på trendene.

Kulden er kommet, noe som betyr at vi bruker vi flere og flere timer innendørs de neste månedene. Det betyr at hygge må prioriteres, noe som får Ikea til å droppe den skandinaviske trenden denne vinteren. Nå kjører de et ekstravagant utrykk, som setter fokus på å innrede ut i fra personligheten. Dette er våre favoritter:

Sprit opp hjemmet

Prøv noe annet enn minimalistiske putetrekk. Blomsterprint gjør vanligvis susen, og endrer et rom på 1-2-3. Miks og match ulike print, eller gå for samme stil om du heller liker det.

Putetrekk fra 49 kroner per stykk.

Slipp kreativiteten løs

Kanskje vil du prøve å sy dine første gardiner? Eller er du keen på å designe egne putetrekk? Nå har du muligheten til å teste ut dine kreative ferdigheter til en billig penge. Ikea selger nemlig metervare av en rekke inspirerende print, som dette.

49 kroner/meter

Gulvvarme

Hurra for GLUMSÖ-tepper, som er laget av bærekraftige materialer. Teppene er tonet ned i fargebruken, og passer derfor de aller fleste hjem. Kombiner flere sammen, eller kjøp en modell du legger ekstra godt øye til.

Tepper fra 999 kroner

Lys opp

Ja, det blir mørkere og mørkere desto lengre vi nærmer oss jul. Kanskje det er på tide å investere i en ny lampe? Lyssettingen i et rom gjør mer enn du aner.

Lampe 199 kroner/Lysekrone 399 kroner

Veggpynt

Av og til er det ikke mer som skal til enn et par bilder på veggene for å få et nytt preg på innredningen. Finn en steril flate i huset, mal om du føler deg ekstra kreativ og heng opp de bildene du ønsker. Du kan også henge opp en hylle, for så å dekorere med det du måtte ønske, som bilder, skulpturer og planter.

Veggdekorasjon, tre stykk 99 kroner