© Eske Interiør

Interiørskatter på budsjett

Nå som høsten har kommet for fullt, er det fint å pynte opp hjemmet etter årstiden. Vi har funnet 10 budsjettfunn til stuen!

Luften er kaldere, mørket kommet raskere og man vil helst bare krype under pleddet med en god og varm kopp te. I tillegg til å investere i sesongens strikkegensere og ulltøy - er det også fint å sprite opp hjemmet. Vi har derfor funnet 10 interiørskatter til budsjettpris, slik at hjemmet står i stil med årstiden.

Så du denne: Gucci lanserer interiørkolleksjon

En krukke/vase er fint å bytte ut sånn innimellom, en pyntegjenstand som gjør mye. Gå for en krukke med et industrielt utseende, som gjør det ekstra hjemmekoselig. Ikea har kommet med en rekke plastplanter og blomster denne sesongen, noe som gjør at krukken kan stå urørt med en blomst i gjennom hele høsten.

Krukke fra IKEA, 229 kroner

Et teppe gjør som kjent rommet mer behagelig å være i, samtidig som det gir en varmere følelse. Nå som høsten er her, er det fint å gå til innkjøp av et ekstra teppe som varmer under føttene. Husk og ta mål der du ønsker at teppe skal ligge, slik at du ikke gjør bomkjøp.

Teppe fra Ferm Living, 749 kroner (60x90cm)

Et nytt servise er alltid gøy, og spriter opp middagsbordet. Det gjør det kanskje ekstra stas å be inn gjester også?

Porselen designet av Sandra Haischberger, selges på Eske, fra 298 kroner

Nye puter i sofaen eller i senga gjør mye med uttrykket. Velurstoff er ekstra behagelig nå som temperatuen synker.

Pute fra Lagerhaus, 99 kroner

Gå til innkjøp av et nytt og minimalistisk stuebord som kan supplere det du allerede har stående før, eller bruk det som nattbord.

Bord fra Granit, 649 kroner

Levende lys hører absolutt til denne årstiden. Gå til innkjøp av en klassisk lysestake, som varer evig.

Lysestake fra HAY på Hviit.no, 329 kroner

Mangler du prikken over i-en på spisebordet ditt? Da har vi funnet glassene som gjør hjemmet ditt ekstra eksklusivt. I tillegg gjør de seg i et glasskap eller på en hylle når de ikke er i bruk.

Glass fra Emerald Green hos Milla Boutique, 599 kroner for to stk

Vi digger nytt sengesett og kan ikke få nok! Dette er laget av lin, og tåler ekstra mye. I tillegg liker vi fargen godt, som gjør det ekstra høstlig.

Sengesett fra H&M Home, 699 kroner

Hvorfor ikke bruke høsten på å gjøre det litt mer sprekt hjemme? Tapet er i vinden som aldri før, og er et godt alternativ til maling. Finn en vegg du liker godt, å kle om kun den. Om du har et lite rom, skader det ikke å prøve på hele rommet heller. Prøv deg frem, og lek med ulike mønster og bilder.

Tapet fra Ellos Home. Hver rull er 10,05 m. Bredde 53 cm. Mønstertilpasset 26,5 cm. Fra 423 kroner

En fin magasinholder gjør seg i stuen. I tillegg er det fint for å få bort magasiner som ligger rundt for et ryddigere uttrykk.

Avisholder fra Jotex, 599 kroner