Interiørskatter på budsjett

Nå som høsten har kommet for fullt, er det fint å pynte opp hjemmet etter årstiden. Vi har funnet 10 budsjettfunn til stuen!

26. september 2017 av Alexandra Sætran

Luften er kaldere, mørket kommet raskere og man vil helst bare krype under pleddet med en god og varm kopp te. I tillegg til å investere i sesongens strikkegensere og ulltøy - er det også fint å sprite opp hjemmet. Vi har derfor funnet 10 interiørskatter til budsjettpris, slik at hjemmet står i stil med årstiden.

Så du denne: Gucci lanserer interiørkolleksjon

Nå som det blir raskere mørkt om ettermiddagen, er det fint å piffe opp hjemmet med ekstra lys. I tillegg til telys, liker vi å pynte stuen med små lamper som gir en mykt og koselig stemningsbelysning. Denne lampen gjør seg fint på gulvet, eller på et lite kaffebord.

Lampe fra IKEA, 149 kroner

Et teppe gjør som kjent rommet mer behagelig å være i, samtidig som det gir en varmere følelse. Nå som høsten er her, er det fint å gå til innkjøp av et ekstra teppe som varmer under føttene. Husk og ta mål der du ønsker at teppe skal ligge, slik at du ikke gjør bomkjøp.

Teppe fra ELLOS, 849 kroner

Ønsker du å endre fargetonene i hjemmet, er det en god ide å sterte med møblene dine. De fleste velger trygge farger på møblene, som ofte utgjør et sort, grått eller hvitt utfall. Stoler for eksempler, gjør mye i et rom. Velger man spreke toner som gult, grønt og rosa endrer hele romfølelsen seg. Bland gjerne fargetonene, eller gå for din favoritt.

Stoler fra Søstrene Grene, 419 kroner per stol

En pidestall er genial for å få planter og andre pyntegjenstander opp fra bakken, slik at de synes bedre i rommet.

Pidestall fra Lagerhaus, 69 kroner

Gå til innkjøp av behagelige og deilige pynteputer. Det gjør en større forandring enn man tror - og myker opp hele rommet. Vi elsker fløyelsstoffet, som er ekstra lunt nå som temperaturen faller. Vi falt ekstra for det humoristiske mønsteret med dansende dyr. 

Pute fra House of Hackney på Milla Boutique, 995 kroner

Levende lys hører absolutt til denne årstiden. Gå til innkjøp av en original vegglysestake, som både piffer opp rommet - og veggen. Lyset reflekteres i speilet, slik at det skaper en vakker atmosfære.

Lysestake fra Ferm Living på Hviit.no, 799 kroner

Velg en vase som er like fin som pynt. Det skader selvfølgelig ikke med en iøynefallende blomsterbukett i, men denne gjør seg like vakker alene i vinduskarmen. For å skape ekstra stemning, er det fint å velge en bukett med toner som brunt, oransje og rødt - noe som hører årstiden til.

Vase fra Jewel Amethyst, 950 kroner

Ja takk til store og fargerike pledd! Det er både komfortabelt, nødvendig og fint til sofaen.

Pledd fra H&M Home, 399 kroner

Man kan aldri få nok av coffee table books, som spriter opp stuebordet. Hvor deilig er det ikke å bla i store og inspirerende bildebøker mens man drikker varm te under pleddet?

Bok omhandlende historien til motehuset Dior, 760 kroner

En fin magasinholder gjør seg i stuen. I tillegg er det fint for å få bort magasiner som ligger rundt for et ryddigere uttrykk. 

Avisholder fra Room21, 400 kroner

Kanskje du også er interessert i...