Jakten på den perfekte julegaven

Hva med en hard pakke under juletreet i år?

Desember er først og fremst en måned for kvalitetstid med våre nærmeste, men også en måned for små og store overraskelser. Smykker er ikke bare med på å gjøre det lille ekstra med et antrekk, de er også gaver som betyr litt ekstra å gi - og få.

David-Andersen er kjent for sine lekre smykker i gull og sølv, og har vært julegaveekspert siden 1876. Vi har funnet frem årets beste julegavetips.

Hva bør stå øverst på ønskelisten vår i år? Disse nydelige diamantøreringene passer både til hverdags og fest. Vil du ha det litt mer casual er et par helt enkle gull-øreringer uunnværlig. Tynne og delikate diamantringer er også noe som går igjen på ønskelistene her på huset. Kombiner dem med andre ringer eller bruk dem hver for seg. Minimalistisk luksus!

Andre smykker som kjemper om topp-plasseringen på ønskelisten er bokstav-anhengene i gull fra vår kolleksjon «Love Letters». Vi ønsker oss forbokstaven til alle som står oss nær og vil feste dem på kjeder i ulike lengder.

Har du tips til den perfekte venninnegaven? Vår populære kolleksjon Camilla Pihl by David-Andersen ligger nok under mange juletrær i år også. De nye øredobbene «Moondust» er utrolig fine, både alene og i kombinasjon med andre øredobber. Ellers kommer vi jo selvsagt ikke utenom chunky øreringer.

Dersom du ønsker å gi en mer personlig gave har vi flere flotte smykker som egner seg for gravering. Hva med et armbånd med initialer? Enkle og tynne sølvarmbånd passer også til absolutt alt, uavhengig av hvilken stil du har.

Og hva bør vi kjøpe til han? Vi garanterer at du også finner noe fint til kjæreste, venn, bror eller far hos oss. Et par mansjettknapper burde enhver mann eie. Vi har de helt klassiske variantene, men også de med et mer moderne design. Er mottakeren sporty og lever et fartsfullt liv? Ja, da er en robust klokke helt perfekt. Ellers finner du mye flott tilbehør fra kvalitetsbevisste Montblanc, blant annet lekre skinnprodukter og eksklusive penner.

Hva er grunnen til at smykker alltid er en sikker vinner under juletreet?

Smykker er gaver som varer. Det er gaver som skaper minner og som gjør at du tenker litt ekstra på den du fikk det av når du bærer det. Du vil for eksempel aldri glemme hvem du fikk ditt første diamantsmykke av. Et smykke gir ikke bare glede i det du åpner pakken på julaften, men i lang tid fremover.

142 år har David-Andersen bidratt til å skape magiske øyeblikk på julaften, og fortsatt er våre pent innpakkende skatter de mest populære gavene under treet.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for David-Andersen.