Saint Laurent lanserer interiørkolleksjon

Det luksuriøse motehuset utvider med ny kategori!

Den belgiske moteskaperen Anthony Vaccararello har vært en favoritt siden han tok over stafettpinnen etter Hedi Slimane for Saint Laurent i 2016. Han har formet den sexy Saint Laurent-kvinnen anno 2021. Kolleksjonene hans er preget av referanser til det rocka 80-tallet med transparente bluser, delikate blonder og dype utringninger - for å ikke nevne de storslåtte motearenaene han avduker kolleksjonene sine på - fra catwalk foran Eiffeltårnet i Paris til tropiske sanddyner i Afrika.

Visste du? Saint Laurent har sin egen butikk i Oslo!

Nå kan du sikre deg lekker servise, glass, vaser, teppe, høytalere og mye annet signert det franske motehuset.

Takket være et omfattende og diversifisert tilbud fra ulike designmerker, fortsetter Anthony Vaccarello å finne nye metoder å utvide universet og DNA-et til Saint Laurent på, står det i en pressemelding.

Enkelte produkter i kolleksjonen er designet i samarbeid med merker som JL Coquet, Baccarat og Bang & Olufsen og kommer til å selges i utvalgte Saint Laurent-butikker og på ysl.com.

Er du minimalistisk i stilen, er dette definitivt en kolleksjon du bør sjekke ut. Her er et utvalg av favoritter som definitivt vil sette sitt preg i hjemmet.