© JOTEX

Sminkebord til ethvert behov

Drømmer du om ditt perfekte sminkeunivers? Vi har funnet 6 sminkebord som passer for deg som trenger orden!

Sminkebord

Sminkejunkie eller ei - vi liker alle å ha orden i sysakene. Et sminkebord kan på mange måter hjelpe deg å holde orden i systemet, og særlig om du bruker litt ekstra tid om morgenen til å ordne deg. Et sted til øyesminke, et til hårprodukter og en egen skuff til bomull og q-tips - gjerne!

Hvor digg er det ikke å ha sitt eget lille univers, hvor man kan sitte i fred og ro og sminke seg til dagens løp? Det er flere fordeler med et sminkebord. Ikke bare hjelper det deg å holde orden, men man kan i tillegg få bedre lys til å legge sminken - og det er et pent møbel i seg selv, om man faktisk gjør litt research og finner et som passer interiøret ellers i boligen. Et sminkebord kan egentlig passe inn hvor som helst, men vi anbefaler å finne et sted ved vinduet, slik at du får inn rikelig med dagslys.

© IKEA

Det klassiske hvite

Ikke overraskende starter jakten på Ikea, og sannelig fant vi et perfekt utgangspunkt som heller ikke koster skjorta. Vi liker at det hører med et stort speil, slik at man slipper å kjøpe det i tillegg. Vil du matche skikkelig, kan du kjøpe en stol i samme kolleksjon.

Som bildet viser har de valgt å sette sminkebordet ved vinduet, noe det kan være greit å ha i bakhodet. Da får du rikelig med dagslys, noe som er alfa og omega når man skal sminke seg. Husk også på at du bør ha stikkontakter i nærheten om du liker å bruke verktøy til håret, som rettetang og krølltang.

IKEA, Hemnes, 1999 kr.

(Størrelse: bredde: 100 cm, dybde: 50 cm høyde: 159 cm)

© ELLOS HOME

Marmordrøm

Marmor er et nydelig og dynamisk naturmateriale, da det kan forandre fargetone og mønster underveis. Dette sminkebordet kommer med en vakker marmorplate som vil løfte ethvert sminkeunivers. Den har i tillegg et rundt speil som er festet til bordet, slik at du ikke trenger å kjøpe et nytt. Invester i en skrivebordslampe som er fint når du skal sminke deg. Pynt bordet med en fin skulptur eller en vase for å skape et mer rått uttrykk.

ELLOS HOME, Sminkebord Diddi, 2.999 kr.

(Størrelse: bredde: 101 cm, høyde: 118 cm, dybde: 54 cm)

© SMINKESPEIL.no

Hollywood glam

Har du ikke alltid ønsket deg et sminkeunivers med lamper som gir det perfekte lyset? Nå kan drømmen bli til virkelighet med dette håndlagde speilet fra sminkespeil.no. Speilet inkluderer 14 x 4 Watt E14 LED lyspærer og har 10 års garanti. Det du trenger her er et skrivebord, og helst en minimalistisk modell da lysene på speilet gjør mye ut av seg. Finn et sted i leiligheten der du har litt plass rundt, og et sted som ikke forstyrrer andre. Gå også til innkjøp av noen bokser du kan ha sminken i.

SMINKESPEIL.no, Stella Hollywood Mirror Faux Lær Sølv, 3.799 kr.

(Størrelse: bredde: 43 cm, høyde: 55 cm, dybde: 7 cm)

© IKEA

Minimalistisk

Dette sminkebordet fra IKEA er både budsjettvennlig, enkelt og veldig praktisk. Med både skuffer med praktiske rom og foldbart speil, kan du enkelt holde sminkebordet ryddig og fint. Se hva som passer inn med resten av tilbehøret ditt før du går til innkjøp. Kjøp en stol stol som matcher eller som gir kontraster.

IKEA, brimnes, 699 kr.

(Størrelse: bredde: 70 cm, høyde: 77 cm, dybde: 42 cm )

© JOTEX

Sminkebord med gull-detaljer

Er du mer av typen som liker den rustikke stilen, er dette sminkebordet i mangotre perfekt for deg. Dette sminkebordet er både kontrastrikt og moderne, og i tillegg har bordet to romslige skuffer som gjør det enkelt å holde orden i sakene. Den ovale metallbuen i gull over speilet er en skulpturell detalj i seg selv, som vil gjøre ethvert rom mer unikt og spennende.

JOTEX, Grenelle sminkebord, 7.999 kr.

(Størrelse: bredde: 90 cm, høyde: 139 cm, dybde: 46 cm)

© FURNITURE BOX

Hjørnemontert

Har du alt for mange produkter som flyter over kan det være lurt å tenke på at du må ha et sminkebord med god plass. Vi har funnet et perfekt hjørnemontert sminkebord som kan romme det meste, og som i tillegg kommer med et stort speil. Det vakre speilet gir en 3-sidig visning for sminkepåføring og gir en elegant touch på bordplaten. Det romslige skapet og den åpne hyllen under bordet gjør dette til et sminkebord som holder alt på plass!

FURNITURE BOX, Hjørnemontert sminkebord, 2.995 kr.

(Størrelse: bredde: 111 cm, høyde: 141,5 cm, dybde: 54 cm)