interiør fra søstrene grene
© Søstrene Grene

Interiørskatter på budsjett fra Søstrene Grene

Søstrene Grene har latt seg inspirere av minimalismen, og lanserer nå en ny høstkolleksjon.

Møbler fra Søstrene Grene

Søstrene Grene vet hva kundene sine liker, og har gjentatte ganger skapt kolleksjoner som har resultert i meterslange køer inn til butikken. Nå har de gjort det igjen!

Denne sesongen har søstrene skapt en ny interiørkolleksjon, som er inspirert av den minimalistiske stilarten, det rene og det pene - som kjennetegnes av kontrasten mellom det myke feminine, det stramme arkitektoniske og det levende grafiske.

Den nye kolleksjonen består av alt fra kjøkkenutstyr og hyller til stoler, lamper, bord og myke tekstiler.

Kolleksjonen er allerede i butikk, men du kan også sjekke ut nett, Sostrenegrene.com.

Se våre favoritter fra den nye Søstrene Grene-kolleksjonen her:

Søstrene Grene soverom

Søstrene Grene har alt du trenger til et hyggelig soverom.

© Søstrene Grene

Inspirasjon til soverommet

Fra søvn til energi. Interiørbutikken Søstrene Grene er gode når det kommer til tekstiler. Her er våre beste tips til et fint soverom:

 • Sett sammen fine og behagelige fargetoner, som er tilpasset sesongen.

 • Høsten byr på kaldere temperatur, noe som gjør at fargetonene ofte skifter. Gå for duse toner på soverommet, som ofte hjelper på både søvn og energi.

 • For å myke opp stemningen på et soverom, anbefaler vi å gå til innkjøp av tepper i ulike former og fasonger. Tenk at teppet skal supplere det som allerede er i rommet - og det kan gjerne matche både vegger og sengesett.

 • Om du er lei av hvordan soverommet ditt ser ut, er et under hvor mye et sengesett og et nytt teppe kan forandre et rom! Prøv da vel.

kjøkken fra søstrene grene

Pynt opp kjøkkenbenken med detaljer fra Søstrene Grenes nye interiørkolleksjon.

© Søstrene Grene

Interiør til kjøkkenet

Hvor deilig er det ikke å komme hjem på kjøkkenet etter en lang dag på jobb? Den nye kolleksjonen til Søstrene Grene består av minimalistisk interiør tilpasset det skandinaviske hjemmet. I samlingen finner du blant annet fine lamper som kan henges på veggen, kjøkkenutstyr og krukker og vaser i alle former og størrelser.

En enkel lampe, som denne modellen i rosa, lyser opp rommet - og kan være med på å forandre hele førsteinntrykket når man entrer kjøkkenet. Det hjelper også å gå til innkjøp av noen grønne planter eller urter, som får kjøkkenet til å se ekstra friskt ut.

stol fra søstrene grene

Be inn til en digg middag. Søstrene Grene lanserer robuste stoler og kjøkkenbord i sin nye kolleksjon.

© Søstrene Grene

Spiseplass med kjærlighet

Hvor hyggelig er det ikke å samles rundt spisebordet? Nå som høsten er kommet, er det ekstra koselig å be inn til en nydelig høstgryte - eller kanskje du vil diske opp med bakst? Søstrene Grene har alt du trenger til middag, en god kake eller bare det å pynte opp bordet.

Denne sesongen har de også designet stoler i tre, som gir det ulimate skandinaviske utrykket man ofte leter etter. Kombiner dette med en kul lampe og over bordet, og noen iøynefallende bilder som henger på veggen ved siden av.

Søstrene Grene sengesett

Gå til innkjøp av sengesett i deilige fargetoner.

© Søstrene Grene

Fine og lune tekstiler

Vi kan ikke annet enn å elske de nye sengesettene. De kommer i behagelige fargetoner, som spriter opp et hvert soverom.

lampe fra søstrene grene

Vi digger de rosa lampene fra Søstrene Grene.

© Søstrene Grene

Lys opp hverdagen

Nå som mørket kommer sakte men sikkert, er det bare en ting å gjøre: invester i nye lamper, som du enten fester over kjøkkenbenken som vist tidligere - eller over sofaen. Lys i et rom er med på å forsterke hele inntrykket, og lamper trenger ikke å koste all verden.

hylle fra søstrene grene

Pynt opp rommet med små detlajer rammet inn av en trehylle.

© Søstrene Grene

Treverk

Kanskje trenger gangen din en hylle hvor du kan legge nøkler og annet rot fra lommene, eller behøver du en ny hylle på stua for å plassere bøkene? Treverk gir en slags ro, og er et fint supplement til høsten. Vær kreativ, plasser pyntegjenstander mellom bøker, bruk planter og annet pent tilbehør for å gi liv til hylla.

Hyllen koster 448 kroner.

lampe fra søstrene grene

Gå for en original taklampe, som gir rommet nytt liv.

© Søstrene Grene

Mer lys, takk!

Den kule lampen gir en levende og unik stil, og er håndlaget. Gå for en sparepære, slik at hu ikke behøver å bytte lyspæren etter en høst der man har bruk for ekstra lys.

Lampen koster 454 kroner.

Søstrene Grene morgenkåpe

Pakk deg inn i deilige materialer på morgenkvisten.

© Søstrene Grene

Morgenstund har gull i munn

Vi elsker treige morgener, hvor man kan nyte en god kopp kaffe, en deilig frokost og en god bok. Det er digg å kunne omfavne en morgenkåpe før man hopper i stive jeans og boblejakker.

Interiørbutikken kan å designe behagelige plagg, og denne kommer høyt på ønskelisten vår denne sesongen.

Søstrene Grene bilde

Strø kunstverk på veggene.

© Søstrene Grene

Billig kunst

Det er overraskende hvor mye et nytt bilde gjør med en vegg. I høst har Søstrene Grene lansert flere bilder og rammer, som sammen skaper en kreativ vegg hjemme - enten om du går for en kjøkkenvegg eller et område på stua. På hjemmeisden til Søstrene Grene kan du se hvordan de har satt sammen ulike kunstverk og rammer for et originalt utrykk.

Søstrene Grene stol

Ja til treverk, iøynefallende design og budsettpriser.

© Søstrene Grene

Stol på meg

Selv om man ikke bytter ut stolene rundt spisebordet hver sesong, er det greit å hente inspirasjon. Denne sesongen ønsker vi oss stoler i tre, og som er ekstra behagelige å sitte i. Den budjsettvennlige interiørbutikken har på ny designet det som omtales som sesongens must haves: stoler i tre.

Stolene koster 598 per stk.

Søstrene Grene lys

Lys opp høsten.

© Søstrene Grene

Høstmørket

For å skape en ekstra koselig stemning på enten stua eller på kjøkkenet, kan man gå til innkjøp av detaljerike lysestaker. Vi elsker denne varianten fra Søstrene Grenes nye høstkolleksjon, som gjør seg i høstmørket. Om man vil være trygg, så gå til innkjøp av elektriske telys.

Her finner du noen av butikkene til Søstrene Grene:

 • Oslo (Markveien, Bogstadveien, Kongens Gate)
 • Hønefoss (Kuben)
 • Fredrikstad (Torvbyen)
 • Kristiansand (Sørlandssenteret)
 • Trondheim (City Syd, Sirkus Shopping)
 • Bergen (Horisont Senter, Oasen Kjøpesenter)
 • Ålesund (Amfi Moa Nord, Ålesund Storcenter)