Tommy Hilfigers designerhjem

Lurer du på hvordan stjernedesignerne har det hjemme hos seg? Tommy Hilfiger åpner sitt solfylte motehjem i Miami!

Designeren Tommy Hilfiger har sammen med sin kone Dee, kjøpt et lyst og digert hus like ved Miami Beach. Ved hjelp av interiørdesigner Martyn Lawrence, har de realisert drømmehuset i Miami.

– Vi ønsket oss et hus ved stranden hvor vi kunne gjemme oss litt bort, og Miami er både groovy, gøy og moderne, forteller designeren.

Interiørtips: Stjel stilen til moteblogger Celine Aagaard!

Kjøkkenet oser av glamour og 60-tallsestetikk.

I discorommet henger tre Mick Jagger-silketrykk av pop art-kongen Andy Warhol. Det psykedeliske tapetet og det bølgende sofarekket sørger for den rette ”swinging sixties” vibben som Hilfiger ønsket å gjenskape.

Les også: Dette er redaksjonens skjønnhetsfavoritter

Med farger, humor og ytterst få hemninger, har Martyn sørget for at Hilfiger har fått hjemmet han ønsket seg.

– Mine preferanser for mote og interiør kommer fra samme sted, og jeg hadde det utrolig gøy med å kombinere dette i innredningen. Jeg elsker innslag av vågale farger i mine design, og det kan du definitivt se på interiøret også, forteller han.

Det fargerike teppet i stuen er spesiallaget av interiørdesigner Martyn, og matcher maleriet New Flame av Andy Warhol og Jean-Michel Basquiat som henger på veggen- funky, kult og minneverdig, er dommen fra Hilfiger, som har teppet som en klar favoritt i huset.

Har du sett: Hvem drømmer vel ikke om en motehjem som dette i Paris?

Himmelsengen av designer Paul Evans er selve kronen på verket i hoved soverommet. Den speilkledde rammen minner mest om en skulptur –røff, men likevel med et snev av eleganse og romantikk.

Marilyn Monrone i ulike positurer tar opp en hel vegg på hovedsoverommet. Bildene er fra samlingen The Last Sitting, tatt av den amerikanske fotografen Bert Stern.

Tommy hilfiger har en forkjærlighet for farger. De gule og oransje prikkene på vegger og gulv i dette gjesterommet er valgt med utgangspunkt i litografiet på veggen - Flowers av Andy Warhol.

Fått med deg? Denne negletrenden gjelder nå!

På hovedbadet henger nok et Andy Warhol-silketrykk av Mick Jagger. Alle gulv i hele huset er belagt med store, italienske glassfliser for å gjenskape den rette Miami-vibben.

Har du lest? Dette er Camilla Pihl mest brukte apper!

Motetips: Dette er vårens fineste 5 ankelstøvletter!