Virginie Dreyers fargerike pariserhjem

Drømmer vi ikke alle om en ferieleilighet i motebransjens hovedstad, Paris? Ja, bortsett fra smykkedesigner Virginie Dreyer da. Hun gjorde noe med det!

Som smykkedesigner og eier av TinyOm, behøver Virgine bare ta seg en kjapp rusletur i nabolaget for å holde seg oppdatert på de siste trendene på kunst- og motefronten når hun er tilbake i Paris.

Virginie forteller at de ønsket en varm leilighet i Paris, hvor de kan bo som familie, men samtidig ta imot venner og invitere til middager.

Veggene i stuen er malt i en lys babyblå farge. Fargene hentes opp igjen i valg av møbler og tilbehør. Parkettgulv i ask skaper en lekker balanse mellom det enkle og varme som preger både soverommet og den lange gangen med vegger kledd i eik.

Trenger du inspirasjon til boligen? Skjekk ut disse instagram profilene!

– Når jeg designer smykkene mine har jeg behov for å føle en viss ro. På samme måte som smykkene min utrykker en fiolsofi, er det også viktig for meg at et rom har sitt eget uttrykk, at møblene ikke bare er tilfeldig plassert, men at det ligger en tanke bak detaljene, forklarer Virginie.

Virginie er opptatt av kunst, og flere av verkene som henger på veggene er valgt spesielt med tanke på leiligheten. Det er med på å bygge opp en helhet og skaper sammenheng mellom rommene og interiøret.

På soverommet står for eksempel en grafiske skulptur i hønsenetting av Randy Cooper, som foran de blyinnfattede vinduene understreker det grafiske uttrykket.

Kjøkkenet er enkelt i hvitt, med flater som reflekterer dagslyset som strømmer inn gjennomde store buede vinduene. Kjøkkenet er fra FR66.

Sett denne? Toppblogger lanserer skokolleksjon!

Hun har dekorert med små detaljer som denne kule glassklokken som er fylt med hodeskalle og sommerfugler, som hun har funnet på loppemarked.

Små stilleben sørger for en lun stemning i den åpne leiligheten. Kannen og koppen er fra La Trèsorerie.

Stylingtips: Se hvordan motejournalisten har stylet jeansen!