© Erik Thallaug

COSTUME AWARDS 2022: Dette er Årets kvinnelige stilikon

Hun er en veletablert designer med en elegant og stilsikker look og ser rett og slett smashing ut i alt hun har på seg. Det er Pia Tjelta som vinner Årets kvinnelige stilikon!

Hun omfavner rollen som filmstjerne, skuespiller, designer og trebarnsmor på imponerende vis, og i disse dager er hun aktuell med både ny kleskolleksjon, film og serie. For bare noen uker siden vant hun Gullruten for beste kvinnelige birolle, og nå har Costumes lesere altså kåret henne til Årets kvinnelige stilikon. 2022 er virkelig Pia Tjelta sitt år!

– God stil handler ikke så mye om mote for meg, men mer om å kle seg på en måte som reflekterer hvem du er. Selv kan jeg skifte stil hver sesong, og til tross for at jeg er kjoledesigner så liker jeg best at en antrekk oppleves avslappa og at materialene er noe du kan puste i og røre deg i, svarte Tjelta i et intervju Costume nylig hadde med stjernen.

Håndplukket til deg

Tjelta er som kjent en veletablert designer som debuterte med en samarbeidskolleksjon med byTiMo i 2014, for så å lansere sitt eget klesmerke i 2017. De feminine og flatterende plaggene inkluderer kjoler, bluser, skjørt og jakker og har blitt svært godt tatt i mot og har blitt spottet på både Hollywoodstjerner og kongelige.

Folket har talt, og det er altså Pia Tjelta som vinner Årets kvinnelige stilikon.

Vi gratulerer så mye, og gleder oss til å følge med på multitalentets fortsettelse på både kinolerretet, skjermen og ved tegnebordet.