Ventetiden er over: Dette er siste nytt om etterfølgeren til den ikoniske filmen

"Nobody puts baby in a corner". Baby er tilbake i kjente omgivelser i oppfølgeren til den ikoniske filmen, Dirty Dancing, og nå er det endelig offentliggjort når filmen får premiere.

Dirty Dancing ble utgitt tilbake i 1987 og hadde dengang Jennifer Gray som Frances "Baby" Houseman - en ung kvinne som motvillig tilbringer sommeren på Kellerman's Resort med familien. Baby forelsker seg i danseinstruktør Johnny Castle, spilt av Patrick Swayze, og kjærligheten mellom det unge paret vokser etter hvert som de lærer sammen å utføre sommerens største dans.

I 2020 begynte rykter å spre seg om en oppfølger til den ikoniske kjærlighetsfilmen, og nå kan vi glede oss over at sløret endelig er løftet på når utgivelsesdatoen kan forventes å falle – og det blir i februar 2024.

Vi vet ikke så mye om oppfølgeren ennå, men noen få opplysninger har blitt avslørt.

Hvem er på rollelisten?

Baby er tilbake – den originale Baby, vel å merke. Jennifer Gray kommer tilbake som Frances «Baby» Houseman, og hun skal nemlig også produsere filmen. Dessverre vil vi ikke ha gleden av å se Patrick Swayze i rollen som Johnny igjen – han døde i 2009 etter lang tids kreftsykdom. Vi forventer imidlertid å se Swayze vevd inn i filmen på en annen måte, som en hyllest til hans person.

Foruten Grey, er det ennå ikke offentliggjort hvem andre som blir med henne på rollelisten.

Hva er plottet?

Produksjonen bak filmen har foreløpig ikke annonsert hva filmen skal handle om, men det er avslørt at vi skal følge Babys retur til de naturskjønne omgivelsene som danner rammen om Kellerman's Resort.

I tillegg er det også bekreftet at tittelen på oppfølgeren skal hete Dirty Dancing – og derfor forventer vi naturligvis at filmen vil omfavne det originale Dirty Dancing-universet med utbrudd av romantikk, musikk og masse deilige dansescener.

Hvem skal være instruktør?

Jonathan Levine skal regissere Dirty Dancing 2 – det ble annonsert tilbake i mai 2022. Hvis navnet hans ikke ringer en bjelle, kan verkene hans kanskje. Levine står bak filmene 50/50, The Wackness og Warm Bodies, og han har flere nominasjoner og priser på CV-en.

Kilde: Deadline

Håndplukket til deg