Sketch
© Getty Images

5 Instagram-vennlige spisesteder i London

Dette er stedene du skal besøke for å få de misunnelsesverdige Instagram-bildene!

Det er vel ingen hemmelighet at vi nå til dags dokumenterer det meste vi gjør på sosiale medier. Det er en uskreven regel at kameraet spiser først, og ønsker du en fin feed og misunnelsesverdige bilder trenger du ikke å dra lenger enn til London. London har et hav av Instagram-vennlige spisesteder.

Interiørtips: Slik bruker du rosa i hjemmet!

Neste gang du tar turen til storbyen kan du for eksempel gjøre som engelskmennene selv og unne deg en ekte runde ettermiddags-te på Sketch, prøve de kreative søtsakene hos Peggy Porschen eller spise en god middag på Rail House Cafe.

Sjekk ut fem steder som er verdt er besøk:

Peggy Porschen

Om du er glad i fancy cupcakes eller ei, kommer både du og kameraet ditt til å kose dere. Peggy Porchen serverer fancy kaker, søtsaker, te og champagne. Anbefales!

Adresse: 116 Ebury St, Belgravia, London SW1W 9QQ.

Petersham Nurseries

Petersham Nurseries ligger i Richmond. Her finner du en restaurant i et glasshus dekorert med nydelige planter og blomster som du ikke kommer til å få nok av. Her kan du kan spise lunsj, drikke te eller nyte smakfulle kaker. Her finner du også fine antikviteter og gaver til deg selv eller noen du er glad i!

Adresse: Church Lane, Off Petersham Road, Richmond, Surrey, TW10 7AB.

© Getty Images

Sketch

Du har nok allerede sett Sketch på Instagram. De rosa fløyelsstolene, baren i roségull og det berømte toalettet med regnbuefarget tak har virkelig blitt en hit på sosiale medier.

På dagtid kan du dra dit for å drikke ettermiddagste spise scones og andre søtsaker. På kveldstid er det et perfekt sted for å hygge seg med drinker i godt selskap.

Husk å booke en reservasjon i forkant!

Adresse: 9 Conduit Street, London W1S 2XG.

Biscuiteers

Et hyggelig lite sted som tilbyr alt fra kaker til cupcakes og sjokolade. Her kan du også lære å bli en Biscuiteer, med deres to-timers klasser eller en full masterclass. Her får du lære tips og teknikker fra deres egne eksperter.

Adresse: 194 Kensington Park Road London, W11 2ES.

Rail House Cafe

Rail House Cafe ligger på Victoria. Det er et elegant lokal med komfortable sofaer, gulv til tak vinduer og en utmerket meny for både middag og brunsj. Absolutt verdt et besøk.

Adresse: 8 Sir Simon Milton Square, London SW1E 5DJ