Pakkeliste: Dette tar du med deg på strandferie
© romeestrijd

Pakkeliste: Dette tar du med deg på strandferie

Skal du feriere langs den franske kysten eller slappe av på en tropisk strand? Vi viser deg hva du bør pakke med i kofferten!

Start med å finne frem noen klassiskere som passer til alt, og kan brukes til ulike anledninger. Som for eksempel en elegant sommerkjolen som kan brukes på strand og fest, en feminin bikini som fremhever brunfargen, en blafrende solhatt som passer til de varmeste dagene på stranda og et par lekre øredobber som kan pynte opp antrekket. Velger du i tillegg å ta med badedrakt kan dennefungere som en body på kveldstid. Pakk også med et par flate sandaler, som akkurat er fine nok til å brukes på fest. Vær realistisk og la de skyhøye pumpsene stå hjemme, for de kommer du ikke til å bruke når føttene svulmer opp av varmen.

Husk også at temperaturen kan synke på kvelden, derfor er det lurt å pakke med seg en tynn jakke eller kardigan.

Et tips kan være å planlegge antrekkene før du pakker ned klærne. Det sparer deg for masse vekt. Et annet tips er å rulle klærne i stedet for å brette. Da sparer du både plass og unødvendige rynker på klærne. Ja vel, så høres det litt kjedelig ut – men idiotsikre lister er nøkkelen til en stressfri ferie!

Husk også å fylle Spotify-listen, men om du er glad i å lese på stranda erdette bøkene fashionistaene leser.

Slippers fra Bianco, 259 kr.

Solbriller fra Rodebjer, 2.075 kr.