Pakkeliste: Dette tar du med deg på storbyferie
© @romeestrijd

Pakkeliste: Dette tar du med deg på storbyferie

Skal du på tilbringe sommeren i London, Milano, New York eller en annen storby? Vi viser hvordan du pakker smart!

Det viktigste å tenke på når man skal på storbytur er at det kan bli mye trasking, spesielt hvis du vil oppleve byen til fots. Derfor må du tenke nøye gjennom hvilket skopar du ønsker å pakke med. Vi anbefaler et par flate slippers eller sneakers, så slipper du gnagsår. Tenk at skoene skal kunne brukes til jeans, kjoler og shorts. Pakk også med et par stiletthæler du kan bruke til kveldens festligheter og restaurantbesøk, men gjerne et par du har hatt stående i skoskapet, så er du sikker på at de er behagelige på foten.

Velg en veske som passer til alle antrekk, og helst en denimjakke fremfor skinnjakke til de litt kjøligere kveldene. Det samme gjelder shorts og skjørt. Velg heller bomull- og linkvaliteter fremfor skinn, da det kan kjennes klamt på huden i varmere strøk.

Dropp all ekstra dilldall - i en opphetet storby vil du bære på minst mulig. Pakk derfor kun med et par av favorittøredobbene dine, eller et enkelt halskjede som du slipper å byte ut.

Skal du på strandferie? Her er våre beste pakketips!

Et annet tips er å skrive en liste på steder og restauranter du vil besøke under turen, da blir det litt enklere å se for seg hvilke plagg som må med i kofferten, og du slipper å drasse med deg en hel ekstra. Noen liker å pakke etter hvilket antrekk til de skal bruke til de forskjellige anledningene, men til deg som ikke har oversikt har vi laget en smørbrødliste med klassikere som bør være med i feriekofferten.

I vesken bør du også legge med enfuktspray til ansiktet for å unngå tørr hud, håndkrem og en leppestift til flyturen. God tur!

Solbriller fraChloé, 2.500 kr.

Bluse fra H&M, 499 kr.

Øredobber fra Maanesten, 900 kr.

Reisebøker til de største storbyene fra Louis Vuitton.

Veske fra Little Liffner, 3.999 kr.

Leppestift fra Tom Ford, 460 kr.

Stiletthæler fra Bianco, 500 kr.

Koffert fra Samsonite, 1.799 kr.