Reis til solfylte Ibiza!

Med avslappet bohemstemning, hippiemarked, cool clubbing og vakre strender var Ibiza en av hippienes og kunstnernes mest populære destinasjon på 70-tallet!

Bo

Hotel Destino er den legendariske klubben Pachas sitt eget superresort. Hotellet har et bassengområde med en fantastisk utsikt over havet og innover Ibiza by. Torsdag til lørdag er Destino en hotspot med store dj-navn på den gigantiske scenen i bassengområdet. Rommene ligger rundt en pen, grønn hage, og det er alltid gratis shuttle-busser som henter og bringer deg. Hotellet ligger perfekt til hvis du vil gjemme deg litt bort, men fortsatt være i nærheten av Ibiza by (åtte minutter i taxi).

Vil du reise til Asia? Her er 10 gode reisetips til Hong Kong!

Middag & show

Lio Ibiza er både restaurant, kabaret og klubb. Hver kveld kan du nyte show, konserter og opptredener mens du spiser. Det koster mellom 700 – 1.000 kroner per person. Dette er et populært sted, så bestill bord i god tid før du drar.

Har du sett? Dette er det fineste fra høstkolleksjonen til Ganni!

Flower power party

Nattklubben Pacha er klassikeren blant øyas klubber med plass til 3.000 gjester. Den er best kjent for house-musikken og de lettkledde danserne. Hver tirsdag arrangerer Pacha flower power-fest, så her kan du være med på å hylle 70-tallet.

Les også: Derfor elsker vi Stockholm!

Trendy middag

Et av de eldste og mest fantastiske stedene på Ibiza, KM5, ligger fem kilometer utenfor Ibiza by mot Sant Josep – derav navnet. KM5 består av en liten bygning og en kjempehage med telt, store sittegrupper og en bar formet som en spekkhugger. Alle de hippe, kule menneskene kommer hit – og tar gjerne med seg barna sine. Kjøkkenet åpner sent, og det er ikke unormalt å spise fra klokken 23.00 og utover. Et perfekt sted å starte byturen, eller et sted å være hvis du er klar for en litt roligere kveld.

Les også: Alexandra Spencer deler sine beste reisetips!

Shop Ibiza-stilen

Ibiza er kjent for sin avslappede hippiestil. Øyas designere har latt seg inspirere av folklore og 70-tallets hippier, og dermed utviklet sitt eget uttrykk – Ad Lib. Den finner du for eksempel på hippiemarkedet Punti Arabi utenfor Es Canar, som har åpent hver onsdag. Her selges et stort utvalg av fargerike klær og prangende smykker for en rimelig penge. Markedet ble startet av hippier i 1973, og noen av dem har faktisk fortsatt boder her.

Les også: Se superbloggernes ferieparadis!

Vamos a la playa

Ibiza by har ikke noen strand, men resten av øya har nærmere 60 vidunderlige strender. Du kan få fantastisk massasje på strendene, og her er også prisene best. Vi anbefaler deg å sjekke ut strandklubben Jockey Club.

Både SAS og Norwegian flyr direkte til Ibiza.

Litteraturtips: Dette leser kjendisene på stranda!

Les også: Denne jakken må du ha i skapet denne våren!

Les også: Dette er supermodellenes favorittsmoothie!