Reis til verdens flotteste destinasjoner

Reisetips: Hit drar vi år etter år

Noe av det beste vi Costume-jentene vet er å dra på ferie. Se hvilke steder vi alltid vender tilbake til på våre favorittdestinasjoner!

Parque Lage i Rio de Janeiro, Brasil.

Parque Lage i Rio de Janeiro, Brasil.

– Kunstskolen i Parque Lage i Rio de Janeiro er et av byens mest fantastiske frokoststeder. Her spiser du i tropiske omgivelser, og den grønne, frodige parken er lagt opp til å kunne gå lange oppdagelsesreiser både før eller etter de deilige måltidene. Hver gang jeg er i Rio de Janeiro, så prøver jeg å få satt opp min hver eneste frokostmorgen her.

Hartwood i Tulum, Mexico.

Hartwood i Tulum, Mexico.

– Med jungelen på den ene siden, og det azurblå vannet på den andre, er det umulig å ikke forelske seg i den sjarmerende hippie-byen Tulum, i Mexico. Her finner du endeløse strender, små boutique-hoteller og magiske solnedganger. Jeg elsker å avslutte dagen med å drikke «Passion in the jungle», mens jeg venter på ledig bord på den hyggelige restauranten Hartwood, hvor all mat blir tilbredt på en hjemmelagd grillovn.

Hossegor i Frankrike

Hossegor i Frankrike

– Jeg har min helt egen favorittbenk langs stranden i Hossegor i Frankrike. Her nyter jeg solnedgangen over Atlanterhavet. Hossegor er et autentisk surfeparadis med en avslappet atmosfære og vill natur. Slapp av på de endeløse strendene, kikk på surfere (eller enda bedre: surf selv) og drikk frisk juice på strandbaren Cabane de la Graviére. Lei en sykkel på varme dager og kjør ut i det blå - gjerne etterfulgt av saltkaramell-is hos Tante Jeanne, hvor det også holdes konsert på kveldene.

Sonia Uppal, nettansvarlig

Cadlao Resort på El Nido, Palawan, Filippinene.

– El Nido er et lite uoppdaget paradis på den filippinske øya, Palawan. Her ligger Cadlao Resort, som er et idyllisk lite hotell omgitt av urørt natur og vakre klipper. Om du vil gjøre mer enn å nyte den spektakulære utsikten fra solsengen, kan du bli med på båttur for å utforske de små, tropiske buktene som ligger mellom 80 meter høye kalksteinsklipper som rager opp av det smaragdgrønne vannet. Her kan du lese en bok, bade og kose deg. Eller så kan du ro i kajakk og besøke laguner, dykke og snorkle. På vei kan du stoppe for å kjøpe is fra supersøte, små båtene som sørger for at du får en uforglemmelig opplevelse. Du kommer til å forelske deg i stedet, jeg lover.