Her er de norske it-jentenes beste L.A.-tips

Se de norske it-jentenes beste L.A.-tips

Vintageshopping, deilig mat og magisk ettermiddagslys. Hege Aurelie, Tone Damli, Thea Sofie og en rekke andre kule it-jentene deler sine beste reisetips!

HEGE AURELIE BADENDYCK

HEGE AURELIE BADENDYCK

Kreativ konsulent

Mitt beste LA-tips:

– Lei en liten bungalow (med sykler!) i Venice, spis frokost på Gjusta, ta med billig «take out» fra Tacos Puntas Cabras, og smak den diggeste hjemmelagde isen hos Salt & Straw. Hvis du aldri har vært i LA før, må du kjøre Mulholland Drive. Og ikke glem å sjekke ut Downtown!

Hot reisespot: Denne ferieøya bør du besøke i sommer!

TONE DAMLI

TONE DAMLI

Artist

Mitt beste LA-tips:

– Lei bil (aller helst en kabriolet). Det er så store avstander i LA, så dette er nesten et «must». Jeg bor som regel i West Hollywood, men liker å ta turen til Santa Monica, Venice og Malibu. Reserver bord hos Nobu Malibu, som er en fantastisk restaurant på stranden. Når det kommer til restauranter og «hotspots» i LA, så forandrer dette seg støtt, men favorittene akkurat nå er Catch (kul takterrasse med topp stemning), Wally’s (italiensk perle med fantastisk mat- og vinmeny), Delilah (Gatsby-inspirert setting med liveband, rosa velur og nydelige drinker.

THEA SOFIE LOCH NÆSS

THEA SOFIE LOCH NÆSS

Skuespiller

Mitt beste LA-tips:

– Jeg elsker Silver Lake, Los Feliz og Echo Park. Her er det grønne parker, små vintageperler, kule barer og perfekte «spots» for å lese og skrive manus (i likhet med alle andre!). Ellers liker jeg å gå en «hike», gjerne bak Griffith Observatory om ettermiddagen. Utsikten over den gigantiske byen er ekstra fin i rosa solnedgang. Ellers har Gjusta den beste frokosten, det samme har Huckleberry Cafe, mens Sidecar har de sykeste donutene. Veganske Café Gratitude, italienske Papa Doms, franske Petite Trois og asiatiske Chego må også nevnes, hvor sistnevnte ligger rett ved siden av en supersøt vintagebutikk.

Kjøp siste utgave av Costume for å sikre deg enda fler hotte L.A.-tips og se hvilken strand Jenny Skavlan foretrekker, i hvilken butikk Vanessa Rudjord alltid shopper og hvor Astrid Smeplass alltid fester.