Alexandra Sætran
© Ida Bjørvik

Sommermodus: Dette vil jeg pakke i kofferten

Ferie står for tur. Jeg ønsker meg en fargerik strandveske, sandaler og cat-eyes

Endelig er tiden inne: ferie! I år går turen til Sicilia i Italia, noe som betyr solfaktor 50, lette skjorter og sandaler. Jeg har valgt badedrakt for anledningen, i og med at den også kan brukes som topp under skjørtet. Plagg som kan brukes på flere måter er mitt beste pakketips.

Dette er plaggene jeg ønsker å kle meg i:

Leste du: Disse bøkene vil vi lese på stranden i år

  • Silke er et materiale som er skapt for ferie. Det veier ingenting, er slitesterkt og behagelig. En slipdress er også det ulitmate sommerplagget, spesielt i 30 varmegrader. En kjole som dette kan også brukes på stranden - eller under middagsdaten.

Kjole fra Ganni, 2.399 kroner

  • Med årene har jeg skjønt at solfaktor 50 er et must! Jeg sverger til Aesops sine produkter i solen, da de er fete, lukter godt og kan brukes som dagkrem i tillegg.

Solkrem fra Aesop, ca 300 kroner

  • Jeg har hatt en stråveske på ønskelisten lenge, men ser de florerer - både i gatene og på stranden - derfor velger jeg å gå for en litt annerledes modell i bomull og med en sterk rødfarge. Denne får plass til håndkle, et ekstra antrekk, vann, en bok og solkrem - alt jeg trenger på stranden.

Veske fra Dodo Bar Or, ca 2.500 kroner

  • En badedrakt er gull verdt, da den kan brukes som både topp under skjørt og shorts + til bruk i vannet. Den grønne fargen gjør seg godt til solbleket hår og fregner.

Badedrakt fra H&M, 399 kroner

  • Zara har startet salget, og jeg ble forelsket i denne skjortebodyen. Stripene og fargetonene er det perfekte plagget for sene kvelder, eller en dag det er litt skyer på himmelen. Knytingen i livet gjør plagget ekstra feminint.

Skjortebody fra Zara, 199 kroner

  • Jeg blir aldri lei cat-eye, og i år går jeg for denne modellen. Jeg elsker de lyse glassene, som kan brukes døgnet rundt. Modellen er designet av Gigi Hadid i samarbeid med Vogue Eyewear.

Solbriller fra Vogue Eyewear

  • En hvit t-skjorte blir alltid pakket i kofferten, gjerne aller først. Plagget passer til alt - og hvit gjør så man ser ekstra brun ut (et stort pluss). Jeg liker printet, noe som gjør t-skjorten ekstra sommerlig og leken.

T-skjorte fra Loewe, ca 2.300 kroner

  • Luftige sko er viktig på ferie. Et stort pluss er om de er komfortable i tillegg. Disse sandalene skal jeg bo i under under ferieuken. De er perfekte til både strand, shopping og sene sommerkvelder. Jeg liker detaljene i metall, noe som gjør skoen ekstra delikat.

Sandaler fra Vagabond, 599 kroner

  • Denne blazeren kan brukes som både jakke og som bluse. Jeg elsker korallfargen, som gjør seg i sommersolen!

Jakke fra Designers Remix, 1.900 kroner