Vårens hotteste reisemål: Los angeles

Finn frem passet og spenn fast sikkerhetsselen! Vi guider deg til vårens hotteste reisemål i Los Angeles!

1. Farmer’s Market

Hver lørdag er det livlig på det lokale markedet. Her kan du kjøpe ferske økologiske grønnsaker, frukt, blomster, klær og delikatesser. Mange av de mer ekstreme Silver Lake-beboerne sverger til lokale, økologiske råvarer – i USA kaller man dem "tree huggers". I tillegg til at du kan kjøpe ferske varer, er altså dette markedet et morsomt sted å studere folk.

Har du sett? Derfor skal du klippe deg kort i sommer!

2. The Meadow

Rundt Silver Lakes vannreservoar ligger The Meadow, en nydelig liten park. Her kan du sykle langs vannet, sole deg og spille fotball.

3. Mohawk General Store

En fin-fin liten butikk med et eklektisk utvalg av klær, parfyme, kremer og sko til både kvinner og menn. Her finner du blant annet det danske merket Won Hundred.

Les også: Nå kan du sikre deg Chloé-kjolen til budsjettpris!

4. Cafe og Bar Stella

Perfekt for søndagsbrunsj på terrassen. Frokostblanding, egg og salater. Men forvent deg lang kø – stedet er superpopulært. I forlengelse av Cafe Stella ligger Bar Stella, som blir betegnet som det lokale vannhullet. Hit valfarter både de lokale innbyggerne og folk fra Hollywood.

5. Intelligentsia

Den mest populære kaffebaren i mils omkrets. Drikk gourmetkaffe mens du mingler med lokale og kjente. Men kaffen er ganske dyr: seks dollar. Dobbelt så dyr som på andre kaffebarer, med andre ord.

Motetips: Dette er Sophia Lies favorittapper!

6. Flore Vegan

Et vegansk og vegetariansk hot spot. Sunn og god mat. En av Ryan Goslings favoritter. Enough said.

7. Urth Yoga

Et populært yogasenter i Silver Lake. Her kommer alt fra yogis til kjendiser og lokale innbyggere.

Disse Instagramprofilene inspirerer oss mest!

8. Echoplex

Musikkscenen er en av de tingene Silver Lake er mest kjent for. For 10–20 år siden var The Sunset Strip i West Hollywood stedet der både kjente og ukjente band spilte. I dag er det Silver Lake som gjelder, for eksempel konsertstedet Echoplex, der mange fremadstormende band spiller rett før de blir store. The Rolling Stones hadde konsert her i 2013, og billettene kostet kun 20 dollar.

9. Blossom

Avslappet restaurant med deilig vietnamesisk mat og lekker innredning.

Les også: 3 oljer som får øyenbryn til å vokse

10. Silver Lake Art, Craft & Vintage

Annenhver lørdag fra klokken 10–16 er det tid for loppemarkedet Silver Lake Art, Craft & Vintage. Et sammensurium av klær, smykker og kunst. Et morsomt sted å studere kunststudenter/modelljenter i batikk og designerplagg mingle med småbarnsforeldre og rockemusikere med tatoveringer og trange jeans, som leter etter en ny vintage-T-skjorte til samlingen.

11. Hot Mess Vintage

En god vintagemiks av sko, klær, smykker og solbriller.

Nyhet: Cos utvider - ny butikk på Grünerløkka