Nytt Costume i butikk nå

Vårens lekre aprilnummer er endelig ute i butikk - Bla deg gjennom sesongens nyheter, la deg inspirere av vårens viktigste nøkkelplagg og bli bedre kjent med verdens søteste popstjerne, Astrid Smeplass.

Med et vakkert alveblikk, en stemme klar som en fjellbekk og humor nok til å holde sine 300 000 Instagram - følgere varme, har Astrid Smeplass bevist at hun er den perfekte popstjernen. Bli bedre kjent med talentfulle Astrid S.

Trykk her: Få bladet tilsendt rett i postkassen med en eksklusiv premie!

Se sesongens kuleste nøkkelplagg - og få inspirasjon til hvordan du kan style dem!

I over ti år har hun jobbet som moteredaktør og blogger, og nå som stylist og kreativ direktør for Social Zoo. I 2016 kunne Pernille også skrive forfatter på CV-en, da hun ga ut boken Dress Scandinavian, hvor moteeksperten deler sine erfaringer og gir tips til hvordan få en skandinavisk stil. Vi har bedt Pernille om å plukke ut sine tre favorittantrekk fra boken.

En gang var den todelt og hadde et praktisk formål, men på 50-tallet fant den kroppsnære tightsen veien inn i motebildet. Siden har den egentlig vært der.

Noen skjønnhetsprodukter blir dobbelt så effektive når de forenes. Vi tipser om ni par som bør flytte sammen hjemme hos deg!

Opplever du hårtap? Dette kan være grunnen!