Se hvordan coveret med Astrid S ble til

Norges popdronning snakker om Skam, hverdagen i Los Angeles, musikkterapi - og viser noen av vårens kuleste looks.

  • Jeg er mest overrasket over at det har gått så bra å ha så mye ansvar. Da jeg begynte, var jeg bare 16 år. Å føle på det presset - at du er et forbilde, at folk har forventninger til deg - og likevel klare å holde bena på jorden. Det er fordi jeg har så mange bra folk rundt meg. Mamma og pappa og sånn.

Popstjernen Astrid S er cover-jente i aprilutgaven av COSTUME! Tidligere i år stakk hun av med prisen for Årets best kledde kvinne under Costume Awards. Helgen etter fikk hun prisen som Årets Nykommer under Spellemannsprisen - og på toppen av det hele fikk hun et Gramo-stipend på en kvart million kroner. Sist uke slapp hun sin nye singel, Breathe - som allerede ligger på topplistene. Det er ikke noen tvil om at Astid S er i vinden om dagen.

Leste du denne: Astrid S vant prisen for Årets best kledde kvinne

Astrids singel Hurt So Good er blitt lastet ned over 100 millioner ganger på Spotify. Hun har vært på Europa-turné med Troye Sivan, sunget duett med Shawn Mendes, spilt solo for utsolgte hus i London og Paris, vært med i en Skam-episode (som hun fløy fra Los Angeles for å være med i) - og har nå over 70.000 følgere på Twitter.

Les hele portrettintervjuet og se de fantastiske bildene av kule Astrid S i aprilutgaven av COSTUME - der hun snakker om Skam, hverdagen i Los Angeles, musikkterapi - og viser noen av vårens kuleste looks.

Fikk du med deg? Dette er fargen alle snakker om nå