Costume 1712

Nytt Costume i butikk nå

Stilstjernen Pernille Teisbæk forteller om bryllupet, babyen og karrieren, tre norske it-jenter gjør seg klare til fest, og vinterens fineste partystiler finner du i vårt store festnummer. Med på kjøpet får du også Costume Living!

Ingen partysesong uten Costumes store festnummer! Dette kan du lese mer om:

TRYKK HER for å få bladet sendt i posten med en lekker premie!

Pernille Teisbæk forstod tidlig hvilke muligeter som finnes med sosiale medier. I dag bruker hun sin kunnskap og status som fashion influencer til å nå hundretusenvis av følgere og samarbeid med internasjonale motehus. Samtidig har hun giftet seg, fått barn og blitt huseier - og må lære seg å balansere tilstedeværelsen på sosiale medier med familielivet. Stilstjernen om bryllupet, babyen og karrieren.

Mønstret eller ensfarget. Glamorøs eller hverdagslig. De norske it-jentene Janka Polliani, Darja Barannik og Caroline Harbro viser sitt ultimate festantrekk.

Skinnende paljetter, vakre mønstre og fargerikt tilbehør. Festsesongen er i gang - la deg inspirere av sesongens fineste tendenser, og gjør deg klar for å lyse opp dansegulvet.

Vi kan ikke redde planeten alene ved å kjøpe tidløse plagg med lang holdbarhet, men vi kan være med på å gjøre en liten forskjell. Se våre favoritter - og hvordan du bruker dem.

Det er igjen tid for gløgg, glitter og glamour. Her er de beste tipsene og produktene som gjør deg festklar, enten du har dårlig eller god tid.

Med desemberutgaven følger også Costume Living med på kjøpet: Se de siste interiørtrendene, 4 fantastiske storby-hjem og de fineste designmøblene!