© ingridkvam_

5 romantiske restauranter i Oslo for Valentines Day

Snart er valentinsdagen her og vi kjenner allerede at kjærligheten ligger i luften. Vi har derfor funnet de fem romantiske restauranter i Oslo, for deg og din kjære. La kjærligheten blomstre og les videre!

© Vineriaventidue

Vineria Ventidue
På Frogner ligger Vineria Ventidue, en autentisk italiensk restaurant, og vinbar. – Perfekt for Valentines! Her kan man dele en flaske vin fra eierens egne vingård, og kose seg med en pizza, slik italienerne lager den. Skål, eller cincín, sier vi!

Adresse: Gimleveien 22

© Brasseriefrance

Brasserie France
I Øvre Slottsgate 16 ligger den franske restauranten Brasserie France. Restauranten tilbyr en lun atmosfære og gode franske klassiske retter som løksuppe og biff tartar. Om man ikke kan dra til “kjærlighetens by” – Paris, er Brasserie France det perfekte kompromiss.

Adresse: Øvre Slottsgate 16

© Klosteret

Klosteret
I et kjellerlokalet i Fredensborgveien 13 ligger den romantiske restauranten, Klosteret. Med levende lys, buede teglverksteinsvegger og en stor vinmeny, er denne restauranten perfekt for en romantisk valentines date.

Adresse: Fredensborgveien 13

© stlarsrestaurant

St. Lars
Om du og daten er sugen på en saftig entrecote, er St. Lars på Bislett plassen dere må dra. Med åpen kullgrill og en spennende vinmeny, kan man ikke si annet enn nam. Vi anbefaler og dele grilla côte de bæuf for to – så romantisk!

Adresse: Thereses gate 45

© Arnoristorante

Arno Ristorante
På Fredensborg ligger den lille hjemmekoselige italieneren Arno. Med runde bord, hyggelige servitører og enkel, men smakfull meny, er Arno både avslappet og romantisk på samme tid. Det perfekte stedet for den første eller femtende daten!

Adresse: Fredensborgveien 30B

© effeffoyster

Et ekstra tips fra oss!
Skal dere på deres aller første date, så anbefaler vi den hippe østersbaren EFF EFF. Her er atmosfæren avslappet, og om stemningen er ekstra god kan man sitte lenge og prate og nippe til Sondre Lerches alkoholfrie sider eller et glass cremant. Om stemningen derimot er litt småklein, slurp i deg to østers og møt vennegjengen! <33

Adresse: Fredensborgveien 22A