© Food52.com, Hemsley & Hemsley _Instagram, Gwyneth Paltrow_Instagram

Kokebøker vi ønsker oss

Disse kokebøkene må vi dele med deg - vi er rett og slett så inspirert, og kan garantere at de få fart på appetitten!

Fashionable Foodies Hemsley & Hemsley

Når cateringfirmaet ditt har Chanel, Louis Vuitton og Englands toppkjendiser på kundelista, er det kanskje på tide å gi ut en matbok, eller to? Det var nettopp dette de matglade søstrene Jasmin og Melissa Hemsley gjorde. Som foodies med sans for farger og ren mat, er deres motto å ha det gøy med matlaging. Glem gluten, ris og raffinert sukker. Vi har lyst til å prøve alle oppskriftene, og gjerne arve den fargerike, fine klesgarderoben.

Good & Simple, Hemsley & Hemsley, 152 kr.

Nam nam...Costume elsker alt det sunne, mer inspirasjon finner du her!

Bondechick - Gwyneth Paltrow

Det er nesten lett å glemme at den supersunne Gwyneth Paltrow startet sin karriere som skuespiller, og i 1999 stakk av med en Oscar for beste kvinnelige skuespiller. Nå er mest mat og treningvi forbinder our darling Gwyneth med.

Hun har gitt ut flere kokebøker med titler som lover enkel, god mat, og vi tror henne. Stemmingen i boken er rolig, minimalistisk og vi får nesten lyst til å flytte til landet, bli som Gwyneth og spise alt boken har å tilby. Hennes matfilosofi er å spise fersk mat for å holde kroppen frisk.

It’s all easy, Gwyneth Paltrow, 219 kr.

Psst. Gisele Bündchens ektemann har skrevet kokebok med pris over 1600 kroner..som ble utsolgt på rekordtid.

Den flink matinspiratøren - Food52

Say what?? Vet du ikke hva Food52 er? Oi, her er det bare å glede seg. Den amerikanske nettsiden deler oppskrifter, artikler om alt det smakfulle matverden har å tilby, og en nettbutikk som selger alle mulige ting og tang til kjøkkenet.

Vi snakker de fineste maktredskapene du trenger - og de du snart vil ønske å trenge. I tråd med veggsitrenden har de lansert vegetarboken Food 52 Vegan, men på nettsiden er det lite som minner om spesielle dietter. Her er et plass for både gode oppskrifter med gluten og melkeprodukter. Vi har lyst til å lage alle. Vi sier bare nam, nam, nam.

Food52 Vegan, 195 kr.

Lyst å flere tips og nyheter om sunnhet, mote og skjønnhet?Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta alt eksklusivt før alle andre!