© Annette Haga

1 vintersko - 3 antrekk

Se hvordan Annette velger å style klassiske vinterboots på tre forskjellige måter. Stem på det antrekket du liker best, og bli med i trekningen av nye sko!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

  • Det er ingenting som er deiligere enn å sette føttene ned i et par myke, varme vinterboots når det er kaldt ute. ECCO har nylig lansert en splitter ny kolleksjon, ECCO UKIUK, med klassiske vintersko i fargene sort, grått og brunt. Skomodellen gir meg assosiasjoner til UGG, men jeg synes UKIUK-skoene har et mer feminint utseende, og dessuten sitter de bedre på føttene.

Disse blir helt klart førstevalget mitt om morgenen når jeg skal ut på tur med hunden, men de kan absolutt brukes til mye mer enn bare koseantrekk. Jeg har derfor satt sammen tre ulike antrekk, for å vise hvordan du kan style dem. Ved å stemme på ditt favorittantrekk nederst i artikkelen er du med i konkurransen om å vinne et par ECCO UKIUK-sko, så du kan holde deg både varm, komfortabel og fresh gjennom hele vinteren.

Antrekk 1:

Antrekk 2:

Antrekk 3:

Hvilket antrekk liker du best? Klikk deg inn HER og stem, så er du med i trekningen om å vinne et par sko fra ECCO UKIUK.