10 hverdagsvesker som gjelder nå

Vi har funnet vårens mest trendy og anvendelige vesker

Å velge en hverdagsveske er ofte vanskeligere enn man tror. På denne tiden av året er butikkene fylt til randen av vårens nyheter, og det er lett å gå seg bort i jungelen. Vi har gjort jakten lettere for deg ved å plukke ut våre ti favorittvesker. Velg mellom semsket, tøy eller skinn, luksus eller budsjett, klassisk eller en rettet mot høsten.

Leste du: 12 pastellfavoritter vi ønsker oss nå

Semskede vesker er perfekt for høsten. Det samme gjelder den klassiske sorte fargen. Vesken rommer akkurat det du måtte ønske å bære på, og med den justerbare stroppen kan den også brukes i andre tilstelninger. Modellen kommer i flere modeller.

Semsket veske fra CalaJade, 5000 kroner

Leste du: Fransk luksusbutikk åpner i hovedstaden

Perfekt størrelse, og perfekt hank! Er du av typen som liker å gå rundt med kun det nødvendigste, er dette modellen for deg. Det beste med alt er fargen og printet, som spriter opp høsten.

Veske fra By Malene Birger, 3599 kroner

Burgunder går til alt - og denne vesken rommer det meste. Er du av typen som liker de klassiske hverdagsveskene blir nok dette høstens favoritt.

Veske fra Mango, 499 kroner

Denne vesken har plass til både PC til kontoret og gymtøy om man har kommet i gang med treningen etter en lang sommer. I tillegg falt vi for mønsteret, som er veldig riktig i forhold til trendbildet.

Veske fra Isabel Marant, ca 5000 kroner

Vi elsker den boksete formen, det dyriske mønsteret og stroppen, som er god å ha over skuldren på vei til jobb.

Skinnveske fra ATP Atelier hos Ensemble, 4.600

En skinnveske er noe av det mest klassiske du kan bære over skulderen. Modellen fra H&M er riktignok i immitert skinn, men desto rimeligere om man ser etter budsjettkupp. 

Tote fra H&M, 399 kroner

Om du er på utkikk etter kvalitet til en rimelig penge bør du sjekke ut Nunoo Bags, som er et dansk veskemerke som har tatt bransjen med storm via sosiale medier. De har en rekke detaljerike og søte modeller. Denne er litt større, og rommer akkurat det du måtte ha plass til under en hektisk hverdag.

Veske fra Nunoo Bags, ca 1400 kroner

Denne modellen er perfekt for PC, og vi kan ikke la være å elske fargekombinasjonene.

Veske fra Marni hos Net-a-porter, ca 14 000 kroner

Fikk du med deg: 8 blomsterkjoler vi ønsker oss nå

Det er ikke sikkert du får med deg alt i denne søte nettingvesken, men trendy - det er den! Vi liker den avlange formen, som gjør seg til et fint hverdagsantrekk.

Veske fra Zara, 349 kroner

Sprit opp hverdagen med denne skinnvesken fra det finske merket Marimekko. Den søte knytedetaljen gjør underverker, og gjør så vesken skiller seg ut i folkemengden. 

Veske fra Marimekko, 4295 kroner

Kanskje du også er interessert i...