10 inspirerende Instagram-profiler

Instagram er et perfekt sted å hente inspirasjon og siste nytt innen mote. Her er profilene du bør holde et øye med!

@theurbanspotter © theurbanspotter
1 / 10

@theurbanspotter

Theurbanspotter er en Instagramkonto drevet av fotografen Daniel Bruno Grandl. Han tar streetstyle bilder og fanger menneskers sans for mote ute på gaten. Han har også en blogg som du kan sjekke ut her.

@nytimesfashion © nytimesfashion
2 / 10

@nytimesfashion

Nytimesfashion poster bilder fra New York times' moteinnlegg. Det er mye streetstyle, men også nyheter om for eksempel nye trender og kolleksjoner.

@stylestalker © stylestalker
3 / 10

@stylestalker

Stylestalker er et klesmerke fra Los Angeles i USA. Klærne er designet av Sue-Ann San og Rachel Zeilic. Uansett om denne Instagramkontoen baserer seg på et eget merke, har de fine bilder som du kan bruke til inspirasjon i din hverdag.

@northboulevard © northboulevard
4 / 10

@northboulevard

Northboulevard består kun av inspirasjonsbilder, og enhver jente kan lett følge alle trendene gjennom denne kontoen. Her går det mest i stilige hverdagsantrekk, og om du har en kleskrise og trenger inspirasjon er dette Instagramkontoen du må følge.

@manrepeller © manrepeller
5 / 10

@manrepeller

Manrepeller er en "humorous website for serious fashion" står det i biografien på Instagram. På nettsiden kan du velge mellom kategoriene fashion, style, beauty, humor, og pop culture, og på Instagram får du en god blanding av alt sammen.

@collagevintage © collagevintage
6 / 10

@collagevintage

Collagevintage drives av motebloggeren Sara. På Instagram-profilen hennes får du innblikk i hennes glamorøse hverdag. Her er det masse inspirasjon å hente, jenter! Dere kan også sjekke ut bloggen hennes her.

@nastygal © nastygal
7 / 10

@nastygal

Nastygal er en nettbutikk med både nye klær og vintage-skatter. På Instagramkontoen får du et innblikk i nettbutikkens nyeste varer, gatemote og inspirasjon.

@_streetstyle © _streetstyle
8 / 10

@_streetstyle

Stockholm-streetstyle er en moteblogg drevet av to profilerte damer, Daniel og Caroline. Instagramprofilen er proppet full med kule antrekk og inspirasjon for enhver motebevisst jente.

@whowhatwear © whowhatwear
9 / 10

@whowhatwear

Whowhatwear er en ledende nettside innen shopping og mote, og på Instagram kan du se behind the scenes bilder fra photoshoots, gatemote og mye mer.

@lenaperminova © lenaperminova
10 / 10

@lenaperminova

Modellen Elena Perminova er konen til den russiske mangemillionæren Alexander Lebedev, og det er lett å oppfatte henne som en bortskjemt kone. Bortskjemt eller ikke, dama har stil, og det er verdt å trykke "follow" på Instagramkontoen hennes.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev