© Anna Stokland

10 skjorter med det lille ekstra

En minimalistisk overdel kan gjøre underverker, bare den har de riktige detaljene.

Skjorte fra Isabel Marant Étoile hos Matchesfashion.com, ca 2500 kroner

  • Isabel Marant kan å lage feminine klær. Fargetonene på denne skjorten gjør den likevel ikke alt for søt, men tonen er perfekt. Vi elsker kragen, som er fin både med en genser over, og alene.

Skjorte fra H&M, 399 kroner

  • En denimskjorte er alltid en sikker vinner. Den passer ekstra godt nå som det er høst, da materialet er hakket tykkere enn bomullsskjortene. De søte små volangene gjør så skjorten blir ekstra feminin og trekker mot western-trenden, som er hot i høst.

Skjorte fra Ganni, 1299 kroner

  • Den klassiske hvite skjorten kan man fort gå lei, men går man til innkjøp av en variant med lekre detaljer, blir det fort noe annet. Denne modellen fra Ganni er ekstra lang, men kan også styles ned i buksen slik at den virker kortere. Ballongermene gjør snittet ekstra elegant og den søte knytedetaljen gjør skjorten flatterende.

Skjorte fra Calvin Klein 205W39NYC, ca 4000 kroner

  • Western-trenden er som sagt regjerende for denne sesongen. Hvorfor ikke gå til innkjøp av en skjorte i samme stil? Vi digger de synlige lommene på brystet, som gjør skjorten mer synlig og kul. Style den med denim og cowboy-boots!

Skjorte fra Zara, 799 kroner

  • Zara har lansert en ekstra edgy skjorte denne sesongen. Vi digger den! Style den til en dressbukse og høye hæler når du skal ut på byen.

Skjorte fra Rodebjer, 1996 kroner

  • Delikat, feminin og flatterende - denne skjorten har alt vi leter etter, og passer like godt til kontoret, som på fest - og til middag. Volangene gjør seg ekstra godt da skjorten er av silke, og de lange ermene passer godt nå som temperaturen synker.

Skjorte fra SAND, ca 2000 kroner

  • En klassisk skjorte i silke er perfekt til travle dager på kontoret. Style skjorten slik at den passer din egen stil, som for eksempel med en sort dress som du liker å kle deg androgynt, eller til en kul jeans og sneakers om du er litt mer nedpå stilmessig.

Skjorte fra IBEN, 1799 kroner

  • Gå for en kul og røff skjorte som kler hverdagen best. IBEN lager klær for den typiske tom boy'en, noe som gjør at vi la ekstra godt merke til denne modellen. Den lille knytedetaljen i halsen gjør skjorten ekstra pen.

Skjorte fra Acne Studios, ca 5000 kroner

  • Gå for en delikat pastelltone og søte knapper for et annerledes utrykk. Skjorten er ikke av den billigste sorten, men til gjengjeld er kvaliteten god - og skjorten er one of a kind.

Skjorte fra Weekday, ca 500 kroner

  • Gå for en sprek fargetone som orasje for å sprite opp antrekket. Denne modellen er ekstra lang i tillegg, noe som gjør den mer synlig.