20 ting du kan kjøpe for samme pris som Victoria’s Secrets' «Fantasy Bra»

Verdens mest sexy motevisning går av stabelen om under en måned, og i år er det den langbente supermodellen Lily Aldridge som får bære den diamantbelagte BH'en som har en prislapp på 17 millioner kroner!

Med to nye tilskudd - Kendall Jenner og Gigi Hadid på englelaget, feirer Victoria's Secret 20-års jubileum med artister som Selena Gomez, Ellie Goulding og The Weeknd i år. Showet går ikke før om en måned, i mellomtiden beundrer vi den diamantbelagte «Fantasy BHen» som tidligere har blitt vist frem av blant andre Miranda Kerr, Adriana Lima, Gisele Bundchen og Heidi Klum. Fjorårets undertøyssett som hadde en samlet verdi på nesten 30 millioner kroner var laget av diamanter, rubiner og safirer, satt sammen med 18 karat gull. Årets BH som har fått navnet "Fireworks Fantasy Bra" koster 17 millioner, og blir bært av supermodellen Lily Aldridge. Undertøyet er utsmykket med over 6.500 diamanter og edelstener.

For å sette denne ufattelige luksusen i perspektiv har Stylight kalkulert 20 absurde luksusting du kan bruke 17 millioner kroner på (2 million dollars).

Se mer av årets «Fantasy Bra» her!