3 strømpebuksemerker du bør teste festtips fest jul julebord
© Wolford

3 strømpebuksemerker du bør teste

Resirkulerte materialer, hold eller bare sexy - hva er det du legger vekt på når du kjøper strømpebukse?

Snart er strømpebuksesesongen her! Vi har funnet tre ulike og unike merkevarer, som leverer noen av de beste produktene på markedet. Er du opptatt av at strømpebuksen sitter perfekt over magen, liker du de aller helst med høyt liv, med mønster eller er det bærekraft som er viktigst for deg? Under kan du lese mer om våre utvalgte:

Les også: Kan neglelakk redde favoritt strømpebuksen?

3 strømpebuksemerker du bør teste festtips fest jul julebord
© Wolford

Wolford er kanskje best kjent for sine sexy strømpebukser og klassiske bodyer, men har også alt annet innenfor sjangeren. De har hele 270 butikker rundt i verden, og ikke uten grunn - kvinner i alle aldre elsker merket, som kan brukes til alle tilstelninger.

Med årene er Wolford blitt en ledende, global merkevare i kategorien legwear med en sterk posisjon innen eksklusivt undertøy og ready-to-wear. Merket ble lansert tilbake i 1950 - og i dag finnes de i 62 land. De spesialiserer seg på nyskapende produkter, og har blant annet samarbeidet med legenden Karl Lagerfeld, Emilio Pucci, Zac Posen, Kenzo, Valentino og rocke-dronningen Madame Vivienne Westwood.

Les mer om merket her: Wolford

3 strømpebuksemerker du bør teste festtips fest jul julebord
© Swedish Stockings

Visste du at det blir produsert to milliarder strømpebukser hvert eneste år? Etter den svenske duoen Nadja Forsberg og Linn Frisinger så dokumentaren The Light Bulb Conspiracy, som avslører hvordan klær blir laget for mersalg, skjønte de at de måtte ta tak. Strømpebuksemerket Swedish Stockings ble lansert for fem år siden, og er produsert med resirkulerte materialer.

Gjør deg klar til julebord: 5 festlige frisyrer som er enkle å lage

Produktene varer lengre og er et tiltak i en ellers så skitten bransje, der det brukes mest nylon - et stoff som tåler lite. Strømpebuksene blir produsert i Italia, og drives av fornybar, grønn energi. Alt vann som brukes i fargeprosessen renses, og produksjonen er derfor 100 prosent bærekraftig. Prisene ligger på rundt 200 kroner og oppover, noe som er verdt å investere i. Bra for deg, bra for miljøet.

Du kan se mer av produktene her: Swedish Stockings

3 strømpebuksemerker du bør teste festtips fest jul julebord
© By Qvale

Hvorfor ikke investere i en strømpebukse i kashmir eller ull - og som i tillegg er norsk? By Qvale er et norsk merke lansert i 1973. De importerer kule og behagelige strømpebukser fra Italia, og alle produktene deres er spesialtilpasset den nordiske kvinnen. På hjemmesiden kan du klikke deg hjem både strømper og strømpebukser i beste kvalitet - og til en fin pris.

Collant Love, som er avbildet over, er en fantastisk myk og behagelig strømpebukse i kashmir og viskose - og er også merkets bestselger. Ikke uten grunn - den kan brukes både på fest og i hverdagen.

Du kan se mer av produktene her: By Qvale